Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, ώρα 11.30π.μ.-13.30 μ.μ. στην Αίθουσα Συνιδιοκτησίας Παιανίας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η εκδήλωση οργανώθηκε από τη Σύμβουλο Εκπαίδευσης Αγγλικής Γλώσσας, Δρ. Ευαγγελία Χρ. Καραγιάννη, σε συνεργασία με το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση μίλησε  ο Αμερικανός Διπλωμάτης Dr. Emmanuel Epongo. Ο τίτλος της ομιλίας ήταν: “Celebrating Black History Month: The Civil Rights Movement”.Black history Month 2024

Το σχολείο μας, με χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της συμβούλου. Η καθηγήτρια Αγγλικών του σχολείου, Μένεγα Αρετή μαζί με το τμήμα Γ1/3 Προχωρημένων της Τρίτης Τάξης (επίπεδο Β2) παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία που πραγματοποιήθηκε στα Αγγλικά. Οι μαθητές μας υπέβαλαν στον ομιλητή πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. Μετά το τέλος της ομιλίας φωτογραφήθηκαν με τον   Dr. Emmanuel Epongo και συνομίλησαν μαζί του.

Η Σύμβουλος Εκπαίδευσης της Αγγλικής Γλώσσας, Ευαγγελία Χρ. Καραγιάννη συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας τόσο για την εξαιρετική τους συμπεριφορά όσο και για τις εύστοχες ερωτήσεις τους. Τα παιδιά συνόδευσε και η καθηγήτρια Γαλλικών του σχολείου μας Αιμιλία Γοναλάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο της Συμβούλου Εκπαίδευσης Αγγλικής Γλώσσας, κ. Καραγιάννη