Ενόψει της λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής των μαθητών/τριών στην Α’ τάξη των Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑΛ. για το σχολικό έτος 20232-2024, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον έλεγχο των στοιχείων των κηδεμόνων, στην ακριβή ημερομηνία γέννησης του/της μαθητή/τριας και στη διεύθυνση της κατοικίας του/της (οδός, αριθμός, δήμος, ταχυδρομικός κώδικας).

Προκειμένου να έχουμε επικαιροποιημένα στοιχεία για την ενημέρωση του ΠΣ myschool, παρακαλούμε να κατεβάσετε τα 2 υποδείγματα Υπεύθυνων Δηλώσεων που ακολουθούν. Οι συγκεκριμένες Υ.Δ. θα πρέπει να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες, εφόσον υπάρχουν, και εν συνεχεία και οι δύο Υ.Δ. να επιστραφούν στη σχολική μονάδα έως τις 15-05-2023, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω gov. gr. Επισημαίνεται ότι και στις δύο Υ.Δ. θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας

Υπεύθυνη Δήλωση 1ου κηδεμόνα, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την εγγραφή του/της μαθητή/μαθήτριας: 



Λήψη αρχείου

Υπεύθυνη Δήλωση 2ου κηδεμόνα:



Λήψη αρχείου

Ακολουθεί ενημερωτική επιστολή του Υπουργείου σχετικά με την παραπάνω διαδικασία. Για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας εγγραφής και της έναρξης λειτουργίας της εφαρμογής, θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.



Λήψη αρχείου

Από τη Διεύθυνση