Α΄ φάση αιτήσεων – Α΄ κατανομή

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το ΥΠΠΕΘ, τα αποτελέσματα της πρώτης κατανομής θα είναι διαθέσιμα (στην εφαρμογή e-εγγραφές https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/) για τους/τις μαθητές/τριες και τους κηδεμόνες τους από την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, στις 5.00 μ.μ..

Οι μαθητές/τριες των οποίων η κατανομή έχει ολοκληρωθεί μπορούν να εκτυπώνουν την αίτησή τους, προκειμένου να την καταθέσουν στο σχολείο μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι την έναρξη των μαθημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γενικό Λύκειο/ΕΠΑΛ εγγραφής σας.

Β΄ φάση αιτήσεων – Β΄ κατανομή

  • Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής (στην εφαρμογή e-εγγραφές https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/) από την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 (09.00) έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 (23.59).
  • Οι μαθητές/τριες που πρέπει να επανεξεταστούν στην ειδική εξεταστική περίοδο του Ιουνίου και έχουν υποβάλει ήδη αίτηση, εφόσον προβιβαστούν, θα κατανεμηθούν στη δεύτερη κατανομή (1-3 Ιουλίου 2019). Σε περίπτωση που δεν προβιβαστούν και προβλέπεται να εξεταστούν στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου, οι αιτήσεις τους παραμένουν σε εκκρεμότητα μέχρι και την ολοκλήρωση της εν λόγω εξεταστικής.

Από τη Διεύθυνση