Ένα αλλιώτικο Πάσχα

Πάσχα, Πασχαλιά ή Λαμπρή η σπουδαιότερη γιορτή του Χριστιανισμού πλησιάζει.

Οι Άγιες μέρες που έρχονται έχουμε συνηθίσει όλοι να είναι μέρες χαράς και γιορτής. Φέτος όμως όλοι βιώνουμε δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας. Περιμένουμε όμως η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει την αγάπη, την αλληλεγγύη την ελπίδα που χρειαζόμαστε και να μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Για μικρούς και μεγάλους είναι δύσκολο που δεν μπορούμε να είμαστε κοντά με κάποιους από τους δικούς μας ανθρώπους. Εσάς παιδιά ξέρουμε πόσο σας λείπουν οι γιαγιάδες και οι παππούδες σας που τόσο αγαπάτε. Μένουμε στο σπίτι όμως για να έχουμε όλοι την ευκαιρία να γιορτάζουμε το Πάσχα με όλες τις παραδόσεις και τα έθιμά μας και φυσικά με τους αγαπημένους μας. Ελπίζουμε το Άγιο Φώς να μας βγάλει από το σκοτάδι και να λυτρώσει τις ζωές μας χαρίζοντας υγεία , δύναμη, ανθρωπιά και αγάπη σε όλο τον κόσμο.

Τα παιδιά μας αυτές τις ημέρες προσπερνούν τα εμπόδια και μας χαρίζουν χαμόγελα και αισιοδοξία αφού δεν χάνουν την δημιουργικότητα. την φαντασία και την τρυφερότητα με την οποία βλέπουν τον κόσμο. Οι ζωγραφιές και οι κατασκευές που φτιάχνουν στο σπίτι με την βοήθεια των γονιών τους και την καθοδήγηση των νηπιαγωγών είναι μια χαραμάδα χαράς. Μας δείχνουν ότι η ζωή δεν αναβάλλεται…..Καμαρώνουμε λοιπόν τις δημιουργίες τους και τα ενθαρρύνουμε να εμπνευστούν μια χαρούμενη πασχαλινή ατμόσφαιρα.

 

Ζωγραφιές παιδιών Α’ και Γ΄τμήματος.

 

Ζωγραφιές και κατασκευές των παιδιών του Β΄τμήματος με θέμα το Πάσχα.

Ζωγραφίζω  παραμύθια και ιστορίες.

“Το αυγό που δεν ήθελε να γίνει κοτόπουλο!”

“Η Πουπού και η Καρλότα”

“Τα Πάθη του Χριστού”

 

 

Κατασκευές των παιδιών του τμήματος Δ’

 

3 σχόλια στο “Ένα αλλιώτικο Πάσχα

  1. Μπράβο, συγχαρητήρια για την πολλη όμορφη πρωτοβουλία σας! Οχι μόνο μας ενημερώνετε αλλά μας δίνετε και έμπνευση για να περάσουμε δημιουργικό κι ευχάριστο χρονο μαζί με τα παιδάκια μας!

  2. Καλη συνέχεια στο έργο σας ,πάντα δίπλα σας σαν γονείς να στηρίζουμε το εκπαιδευτικό έργο σας κ να βλέπουμε τα παιδιά μας να εξελίσσονται κ να μορφώνονται δίπλα σε αξιέπαινους εκπαιδευτικούς που με ζήλο κ αγάπη προσφέρουν τις γνώσεις τους στα παιδιά μας????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *