Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Θαλάσσιας Χελώνας

Η αγαπημένη μας χελώνα, η Λίλα,  μας στέλνει πρόσκληση, για να πάμε, στο χώρο που τη φρόντισαν για αρκετό καιρό, μέχρι να θεραπευτεί,  στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών Αρχελών.

Θέλει να επισκεφτούμε το χώρο και τους ανθρώπους, που την φιλοξένησαν και την φρόντισαν, μέχρι να γίνει καλά, ώστε να μπορεί σήμερα, να κολυμπάει στην αγαπημένη της θάλασσα.  Θέλει ακόμη, να γνωρίσουμε, από κοντά, τους φίλους της, να πάρουμε μέρος σε ενδιαφέροντα παιχνίδια και δραστηριότητες, να παρακολουθήσουμε παιδικές προβολές και ενημερωτικά ντοκυμαντέρ, να κατασκευάσουμε μαζί με τους  σπουδαστές Σχολής Προσχ. Αγωγής μακέτα της παραλίας ωοτοκίας, όπου συμβαίνει αυτό το θαύμα της ζωής,(μπορείς να προχωρήσεις το βιντεάκι στα 8.30 λεπτά) να δούμε κουκλοθέατρο και να δημιουργήσουμε τα δικά μας έργα.

Πάτησε με το ποντίκι σου στην εικόνα…

lila

Όλες αυτές, οι πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 26 Μαΐου 2013 και ώρα 11.00π.μ. έως 14.00μ.μ., με ελεύθερη είσοδο, στο χώρο της μη κυβερνητικής οργάνωσης Αρχελών, που  βρίσκεται στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, στάση ΤΡΑΜ «Παλαιό Δημαρχείο» λόγω του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Χελώνας, που έχει καθιερωθεί εδώ και 13 χρόνια και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Μαΐου.

image001

Θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να δούμε από κοντά τις αγαπημένες μας θαλάσσιες χελώνες.

Πάτησε με το ποντίκι σου, το σύνδεσμο, για να απολαύσεις ένα καταπληκτικό animation, που έκαναν οι συνάδελφοι και τα παιδιά του 2ου οικολογικού ολοήμερου νηπιαγωγείου Χανίων.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση