legol

Eκδήλωση για την Eκπαιδευτική Ρομποτική

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «Υδροδυναμική: Νεαροί μαθητές σχεδιάζουν για το περιβάλλον μέσα από την Εκπαιδευτική Ρομποτική, την Έρευνα & την Τεχνολογία», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στην Αίθουσα Ιωνία, Λεωφ. Καραμανλή 18 (δίπλα στο Δημαρχείο), στις 10.00 π.μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία με τον διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Τεχνολογίας FIRST® LEGO® League που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου στον χώρο της Hellexpo Maroussi, η παρουσίαση του σχεδίου εργασίας της ομάδας αγωνιστικής ρομποτικής “the Robots Crew” (Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Βούλας), καθώς και των σχεδίων άλλων ομάδων που θα θελήσουν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού FIRST® LEGO® League HYDRO DYNAMICS οι ομάδες καλούνται να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες περιβαλλοντικής διαχείρισης του νερού. Η ομάδα μας θα σας παρουσιάσει την καινοτόμο πρότασή της για τη βελτίωση των μονάδων αφαλάτωσης που χρησιμοποιούνται στην επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης σε νησιά.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Βούλας


Εικόνα slider:  firstlegoleague.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση