Μήνας: Νοέμβριος 2023

Διδακτική επίσκεψη της Γ΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου στη Μαρώνεια

Στις 30 Οκτωβρίου 2023, οι μαθητές της Γ΄ γυμνασίου του σχολείου μας επισκεφτήκαμε τον χώρο του αρχαίου θεάτρου της Μαρώνειας. Εκεί μας περίμενε η υπεύθυνη αρχαιολόγος, κα Α.Αδαμαντίδου, η οποία… Διαβάστε περισσότερα »

Κομοτηνή- Όλη η Θράκη ένας κύκλος

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους στη δράση του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, “Κομοτηνή- Όλη η Θράκη ένας κύκλος”, το πρωί της Κυριακής (12/11).

Εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα και ώρες ενημέρωσης γονέων

Μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στις ώρες ενημέρωσης γονέων από το μενού Πρόγραμμα/Ώρες ενημέρωσης γονέων που βρίσκεται στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας.

Γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης η εκδήλωση μνήμης του σχολείου μας για τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου. Στη γιορτή συμμετείχαν μαθητές του γυμνασίου υπό… Διαβάστε περισσότερα »

Αίτηση για Ενισχυτική Διδασκαλία

Σας γνωστοποιούμε ότι στο ΦΕΚ Β΄ 5999/16-10-2023 – ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΦΕΚ Β’ 6056/19-10-2023) δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. 114342/Δ2/12-10-2023 Υ.Α. με θέμα: «Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως… Διαβάστε περισσότερα »

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Σας ενημερώνουμε ότι η συνδρομή, ως δεύτερη επιλογή πληρωμής, μπορεί να κατατεθεί στη Διεύθυνση του σχολείου,  σε φάκελο που θα αναγράφεται το  ονοματεπώνυμο του παιδιού και το τμήμα του. Η απόδειξη… Διαβάστε περισσότερα »

Πρακτικό επιλογής προσφορών εκδρομής για τη Βουλή_2023

Λήψη αρχείου

Εργασία μαθήτριας στα Γαλλικά

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την εργασία της μαθήτριας  Ευγενίας Τάκου (Γ’ τάξης), στο μάθημα των Γαλλικών,  με θέμα «Το αλφάβητο της πόλης μου» « L’alphabet de ma ville »