Οδηγίες Επαναλειτουργίας του σχολείου (αφορούν όλους)

Μάι 202012
Στα προσωπικά μέιλ των γονέων και κηδεμόνων, στάλθηκαν:
1) Οδηγίες για την επαναλειτουργία του σχολείου, τις οποίες παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και να τις συζητήσετε με τα παιδιά σας ώστε να είναι ενημερωμένα. Το αρχείο βρίσκεται στο: Οδηγίες Λειτουργίας Σχολείου
2) Το έντυπο της ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ για τις περιπτώσεις μαθητών που δεν θα προσέλθουν στο σχολείο. Επειδή κατά το παρελθόν έχουμε λάβει αρκετές υπεύθυνες δηλώσεις εσφαλμένες, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το έντυπο με τα δικά σας στοιχεία και όχι του παιδιού.
Τη Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα προσέλθουν στο σχολείο οι μαθητές που ανήκουν στο ΠΡΩΤΟ υποτμήμα του τμήματός τους, δηλαδή όπως ισχύει στο μάθημα της Πληροφορικής. Την Τρίτη και την Πέμπτη θα προσέλθουν οι μαθητές του ΔΕΥΤΕΡΟΥ υποτμήματος. Το αντίστροφο θα ισχύσει τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Σε περίπτωση που δεν θυμάστε σε ποιο υποτμήμα ανήκει το παιδί, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα του σχολείου και στα κινητά 6943193004, 6940828256.
Σας ενημερώνουμε ότι το κυλικείο θα είναι κλειστό, για αυτό τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους νερό και φαγητό. Ακόμη επειδή τα παιδιά του κάθε τμήματος, σύμφωνα με οδηγίες του ΥΠΑΙΘ, θα συγκεντρώνονται στην αυλή στα διαλείμματα σε συγκεκριμένο σημείο, είναι απαραίτητο τα παιδιά να φοράνε ένα καπέλο, εφόσον έχουν ευαισθησία στον ήλιο.
Προσοχή: Για τα παιδιά της Γ’ τάξης όπως έχουμε ενημερώσει από το παρελθόν, είναι απαραίτητο να μας φέρουν στο σχολείο δύο όμοιες και πρόσφατες μικρές φωτογραφίες για την έκδοση των απολυτηρίων.
Το πρόγραμμα που θα ισχύσει είναι αυτό που ίσχυε και πριν την αναστολή της λειτουργίας στο σχολείο. Για τυχόν αλλαγές θα ενημερωθείτε και θα αναρτηθεί το νέο πρόγραμμα στο blogs.sch.gr/1gymkilk/
από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οδηγίες Επαναλειτουργίας του σχολείου (αφορούν όλους)    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

esafety label

Μουσική

Μουσική

Ιστορικό

Kατηγορίες

shinystat



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων