cropped εικόνα Viber 2024 06 18 12 59 12 787

Μήνας: Μάιος 2022

Επιμορφωτική συνάντηση “Μαγειρεύοντας ιστορίες”

Δημ Γραφής 1

Διανομή φρούτων-λαχανικών-γάλακτος

FB IMG 1652973354549Αγαπητοί γονείς,

Από αυτή την εβδομάδα θα γίνεται από το σχολείο διανομή φρούτων και λαχανικών καθώς και γάλακτος στους μαθητές και στις μαθήτριες μας. Για μεγαλύτερη ευκολία των παιδιών καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους μία σακούλα έτσι ώστε να μπορούν να μεταφέρουν κυρίως τα φρούτα και τα λαχανικά τα οποία θα βρίσκονται σε χάρτινες τετράγωνες συσκευασίες. Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή όσο αφορά τη διανομή αυτή και τη διαχείριση των προϊόντων από τα παιδιά. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί δεν θέλει να τα παραλάβει γιατί δεν του αρέσει να τρώει αυτό το είδος φρούτα και λαχανικά ή να πίνει γάλα καλό θα ήταν να το δηλώνει έτσι ώστε να μπορεί να το πάρει κάποιος άλλος που του αρέσει. Θα ήταν κρίμα να παρατηρείται το φαινόμενο τρόφιμα να βρίσκονται πεταμένα τόσο στην αυλή του σχολείου ή ακόμα και στους δρόμους.

Ακόμα θα ήθελα να αναφερθώ και στο ζήτημα της μάσκας που έχουν τα παιδιά μαζί τους στο σχολείο. Δυστυχώς ακόμα είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε μάσκα γιατί δεν έχουμε απαλλαγεί εντελώς από τον κίνδυνο της πανδημίας. Τα παιδιά μας ακολουθούν τους κανόνες, παρατηρείται όμως το φαινόμενο να μην έχουν μαζί τους αρκετό αριθμό από μάσκες και να χρειάζεται να καταφεύγουν στο σχολείο για να τους προμηθεύσουμε πράγμα το οποίο κάνουμε. Είναι πολύ δύσκολο όμως να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον αυξανόμενο αριθμό από μάσκες που κάθε μέρα μας ζητάνε τα παιδιά παρόλο που τόσο ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας όσο και η Πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή μας προμηθεύουν. Καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους παραπάνω από μία μάσκα έτσι ώστε να διευκολυνθούμε όλοι.

Να είσαστε όλοι καλά

Με εκτίμηση
Η διευθύντρια του σχολείου

Επιμορφωτική συνάντηση

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ 16 5 2022 1 1

ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Αγαπητοί γονείς,

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Αύριο γυρίζουμε ξανά στο σχολείο το ίδιο προσεκτικοί όπως κλείσαμε ακολουθώντας όμως διαφορετικά πρωτόκολλα για την πανδημία. Για να είναι η επιστροφή των μαθητών μας ομαλή σας στέλνουμε έναν πίνακα τον οποίο θα πρέπει να ακολουθούμε έτσι ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Με εκτίμηση
Η διευθύντρια του σχολείου1651508796348

Νέα πρωτόκολλα Covid-19

Αγαπητοί γονείς,

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Αύριο γυρίζουμε ξανά στο σχολείο το ίδιο προσεκτικοί όπως κλείσαμε
ακολουθώντας όμως διαφορετικά πρωτόκολλα για την πανδημία. Για να
είναι η επιστροφή των μαθητών μας ομαλή σας στέλνουμε έναν πίνακα τον
οποίο θα πρέπει να ακολουθούμε έτσι ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Με εκτίμηση
Η διευθύντρια του σχολείου

1651508796348

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση