ΝΕΑ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ενημέρωση για βαθμολογία Β΄ Τριμήνου

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι σε εφαρμογή της με αριθμ. Φ.7/28551/Δ1/10-03-2021 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα «Ρυθμίσεις βαθμολογίας Β΄ Τριμήνου στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολ. έτος 2020-21»,  θα σας σταλούν προσεχώς οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών/τριών μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει. Οι εκπαιδευτικοί της Α ́ και Β ́ τάξης θα ενημερώσουν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω τηλεδιάσκεψης τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την πρόοδό τους. Με την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων, με φυσική παρουσία, θα παραδοθούν οι Έλεγχοι Προόδου εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές και στις μαθήτριες.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΣχολείουΛήψη αρχείου

Ενημέρωση για βαθμολογία  Α΄Τριμήνου 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι σε εφαρμογή της με αριθμ. Φ.36/168674/Δ1/11-12-2020 (Β΄ 5485) Υ.Α , με θέμα «Ρυθμίσεις βαθμολογίας Α΄ Τριμήνου στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολ. έτος 2020-21»,  θα σας σταλούν προσεχώς οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών/τριών μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει. Οι εκπαιδευτικοί της Α ́ και Β ́ τάξης θα ενημερώσουν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω τηλεδιάσκεψης τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την πρόοδό τους. Με την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων, με φυσική παρουσία, θα παραδοθούν οι Έλεγχοι Προόδου εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές και στις μαθήτριες.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  &  ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ

Σας ενημερώνουμε πως αναρτήθηκε στο κανάλι μας στο Youtube η Τηλεκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου ώρες: 18:00-20:00, με τίτλο:

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 – ΜΕΡΟΣ Γ’

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα μας:

https://pdeattikis.gr ή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=IBNX73DOXhA&feature=emb_logo