ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός, με ένα διαφορετικό όμως τρόπο από ότι γνωρίζαμε ως τώρα, λόγω πανδημίας covid-19.

Συγκεκριμένα θα ακολουθηθεί το παρακάτω πρόγραμμα:

10.15-10.30: ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ μόνο των μαθητών των τάξεων Β’ έως ΣΤ’.
10.30 ΑΚΡΙΒΩΣ: ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ μόνο των μαθητών της Α’ τάξης, με ΜΟΝΟ ένα συνοδό (υποχρεωτικά με μάσκα).
10.30-11.00: Γνωριμία με το/η Δάσκαλο/α στις τάξεις. Ενημέρωση των μαθητών για τον ορθό τρόπο χρήσης της μάσκας, για τους κανόνες υγιεινής και για το νέο κανονισμό λειτουργίας του σχολείου.
11.00: ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ
11:30 ΠΕΡΙΠΟΥ: Αποχώρηση των τμημάτων: Α1, Α2, Ε1 και ΣΤ1
11.45: Αποχώρηση των τμημάτων: Β1, Β2, Γ1, Γ2, Δ1, Δ2, Ε2, ΣΤ2

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν επιτρέπεται η είσοδος των γονέων/κηδεμόνων στο χώρο του σχολείου (εκτός του ενός συνοδού των μαθητών της Α΄τάξης). Οι μαθητές, προκειμένου να εισέλθουν στο σχολείο θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να φοράνε μάσκα προστασίας, βάση οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας. Μάσκα θα πρέπει να φορούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου, σε όλους τους χώρους του σχολείου, εσωτερικούς και εξωτερικούς μέχρι και την ολοκλήρωση της αποχώρησής τους από το σχολείο.
Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες να μελετήσουν προσεκτικά τις αναλυτικές οδηγίες που τους εστάλησαν στα προσωπικά mail.

Με την ευχή να παραμείνουμε όλοι υγιείς και δυνατοί μέχρι το τέλος αυτής της παράξενης σχολικής χρονιάς που μόλις ξεκινάει, σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία!

Με εκτίμηση,
Λιανά Κρυσταλένια
Διευθύντρια 1ου Δ.Σ. Αγίου Νικολάου
Τηλ. 2841022326