ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2021-22 (για μαθητές γεννημένους το 2015)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1 έως 20 Μαρτίου 2021

Ώρες κατάθεσης δικαιολογητικών: 13.20-14.00

 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

 

Οι εγγραφές των μαθητών που γεννήθηκαν μέσα στο 2015 θα πραγματοποιούνται από τις 1 ως τις 20 Μαρτίου, και ώρες 13.20 ως τις 14.00. Επισημαίνουμε ότι για λόγους προστασίας όλων μας θα πρέπει να τηρείται η αυστηρή και ορθή χρήσης της μάσκας σε όλους τους χώρους η φυσική απόσταση και η υγιεινή των χεριών.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των μαθητών στην Α΄ Δημοτικού είναι:

  1. Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση πλήρως συμπληρωμένη (την κατεβάζετε από το blog του Σχολείου). Απαιτείται η ορθή συμπλήρωση όλων των στοιχείων και των 2 γονέων/κηδεμόνων και του παιδιού καθώς και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας: διεύθυνση, τηλέφωνα, email.
  2. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (την παίρνετε από το Νηπιαγωγείο του παιδιού).
  3. Βιβλιάριο υγείας παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  4. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (συμβόλαιο σπιτιού ή λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΝ, τηλεφωνίας κτλ). Συμβουλευτείτε τον αναρτημένο χάρτη για το αν ανήκετε στο σχολείο μας. Όρια 1ου Δ.Σ. Αγίου Νικολάου: Γιαμπουδάκη, Περάκη, Αργυροκάστρου, Θεοτοκοπούλου, Κ. Παλαιολόγου, Μ. Σφακιανάκη (βλ σχετικό χάρτη).
  5. Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή/τριας (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο από νοσοκομείο ή ιδιώτη παιδίατρο όπου να πιστοποιείται ότι έχει πραγματοποιηθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός του παιδιού (το κατεβάζετε από το blog του Σχολείου)
  6. Πιστοποιητικό γέννησης του/της μαθητή/τριας, επίσημα μεταφρασμένο (μόνο για τους αλλοδαπούς μαθητές).
  7. Αίτηση Ολοήμερου πλήρως συμπληρωμένη (την κατεβάζετε από το blog του Σχολείου). Προβλεπόμενες ώρες λειτουργίας Ολοήμερου: 7.15-8 π.μ. & 1.15-4 μ.μ.
  8. Αν υπάρχει: Γνωμάτευση από ΚΕΣΥ ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία (σε περίπτωση αναπηρίας ή ύπαρξης ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών του παιδιού)

 

ΠΑΡΑΚΑΛΕΊΣΤΕ να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και στοιχεία, όταν έρχεστε για την εγγραφή του παιδιού σας. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με mail: mail@1dimagnikol.las.sch.gr ή στα τηλέφωνα 2841022326.

 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ-ΑΔΥΜ 2021-22

ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-1o ΔΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

1 σχόλιο στο “ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2021-22 (για μαθητές γεννημένους το 2015)

Τα σχόλια είναι κλειστά.