ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ αλλά συνεχίζουμε να μαθαίνουμε!

Αγαπητοί μας μαθητές και γονείς,

μπορεί να άλλαξε εντελώς η καθημερινότητά μας, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

Ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει μία επικοινωνία των εκπαιδευτικών με τους μαθητές τους που θα έχει δημιουργικό χαρακτήρα και θα κρατάει τα παιδιά σε εγρήγορση. Δεν είναι σκοπός μας να προχωρήσουμε στην ύλη του σχολείου αλλά να κάνουμε διάφορες προτάσεις στους μαθητές μας για την ευχάριστη και δημιουργική παραμονή τους στο σπίτι.

Σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας προετοιμαζόμαστε για την δημιουργία ηλεκτρονικής εικονικής  τάξης στο e-me.edu.gr/ ή στο https://eclass.sch.gr/.

Η διαδικασία έχει ξεκινήσει με την δική σας προσπάθεια εγγραφής των παιδιών σας στο  https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php

Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και καθυστερήσεις στις δύο παραπάνω πλατφόρμες, γι’ αυτό χρειάζεται να οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή.

Μέχρι να δημιουργήσουμε τις εικονικές τάξεις, μπορείτε να ενημερώνεστε, να παίρνετε ιδέες και να κατεβάζετε ασκήσεις και δραστηριότητες από τη συγκεκριμένη κατηγορία του blog. Επίσης, παρακαλούμε πολύ να ελέγχετε τα προσωπικά σας e-mail.

Θα ξεκινήσουμε με την πρώτη μας δραστηριότητα την Παρασκευή 27.3

Να είστε καλά!Καλή δύναμη και υπομονή!Πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία μας!

 

Με εκτίμηση,

οι δασκάλες της Β’ τάξης