Κοινωνικές δράσεις

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, οργανώθηκε από τις δασκάλες της Β΄ τάξης, Γαλάνη Μαρία και Μουδανίδου Ευαγγελία, εκδήλωση που στόχο είχε την ευαισθητοποίηση  των  παιδιών στο θέμα της φιλοζωίας.

IMG cdc7966a72                  IMG ae1142f11881

Ομιλήτρια της παρουσίασης ήταν η κτηνίατρος και μητέρα του σχολείου μας κυρία Δήμητρα Ντακούλα. Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι μαθητές των Α΄, Β΄και Γ΄ τάξεων.

20240617 225826


Δράση εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα, οι μαθητές του 10ου ΔΣ Λάρισας συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα πρόσφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας βοηθώντας συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Σε αυτή τη δράση εθελοντισμού, αγάπης και κοινωνικής προσφοράς συνεισέφεραν πρόθυμα οι μαθητές και οι οικογένειές τους.

1

Τα τρόφιμα παρέλαβαν από το Σχολείο μας άνθρωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου την Παρασκευή 15-4-2022. Η Διευθύντρια κα Μαρία Χάμου συμβολικά παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κο Σωτήριο Βούλγαρη τρόφιμα επαίροντας τόσο το έργο της κοινωνικής αυτής Υπηρεσίας όσο και την προσφορά των μαθητών του Σχολείου μας και των οικογενειών τους. Η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους και η κοινωνική προσφορά αποτελεί τον κεντρικό πυρήνα του εθελοντισμού.

32