Ζω καλύτερα – Ευ Ζην

Σχολικό Έτος 2021 – 2022

Στο πλαίσιο του πρώτου Θεματικού Άξονα «Ζω καλύτερα – Ευ Ζην» των Εργαστηριών Δεξιοτήτων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 10ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας σας παρουσιάζουν τα σχέδια δράσης και κάποιες από τις εργασίες τους.

Τμήμα Α1: Ο τίτλος του εργαστηρίου είναι “Μέτρο, ποικιλία και ισορροπία για καλή υγεία”. Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του εδώ και να ακούσετε το τραγούδι που τραγούδησαν όλα τα παιδιά εδώ.

Τμήμα Γ1:  Ο τίτλος του εργαστηρίου είναι “Το μικρό μας καράβι που το λέμε… ΣΩΜΑ”. Μπορείτε να δείτε την περιγραφή του εδώ και να παρακολουθήσετε το ακόλουθο video.

Τμήμα Γ2: Ο τίτλος του εργαστηρίου είναι “Το ανθρώπινο σώμα και ο ρόλος της διατροφής στη σωστή λειτουργία του”. Μπορείτε να δείτε την περιγραφή του εδώ στην οποία περιέχεται και μια αναλυτική παρουσίαση του εργαστηρίου.

Τμήμα Δ1: Ο τίτλος του εργαστηρίου είναι “Κυκλοφορώ με ασφάλεια”. Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του εδώ και να ακούσετε το τραγούδι που τραγούδησαν όλα τα παιδιά της Δ’ τάξης εδώ.

Τμήμα Δ2: Ο τίτλος του εργαστηρίου είναι “Κυκλοφορώ με ασφάλεια”. Μπορείτε να δείτε την περιγραφή του εδώ και να παρακολουθήσετε το ακόλουθο video.

Τμήμα ΣΤ1/ΣΤ2: Τα δύο τμήματα, κατά τη διάρκεια σου εργαστηρίου, συνεργάστηκαν. Οι τίτλοι των εργαστηρίων είναι “MY BODY, MY RIGHTS Το σώμα μου μού ανήκει” και  Γνωρίζω το σώμα μου – Σεξουαλική αγωγή”. Μπορείτε να δείτε τις παρουσιάσεις κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο τίτλο του εργαστηρίου που βρίσκονται παραπάνω.