ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2018

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ρουχισμού από τους μαθητές του σχολείου μας για την Ιερά Μονή Δουραχάνης

Συγκινητική υπήρξε η πρωτοβουλία των μαθητών του Λυκείου μας για τη συγκέντρωση σημαντικής ποσότητας τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού. Την άμεση ανταπόκριση των μαθητών ακολούθησε η ταξινόμηση, το πακετάρισμα και τέλος η παράδοση  των ειδών στην Ιερά Μονή Δουραχάνης.

Την ενέργεια των μαθητών στήριξε θερμότατα ο Διευθυντής του Λυκείου μας

κ. Δημήτριος Αγγέλης.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΓΕΛ Ζωσιμαίας Σχολής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Λυκείου μας. Οι μαθητές μας διάβασαν κείμενα και απήγγειλαν ποιήματα σχετικά με το βαθύτερο νόημα των εορταστικών ημερών.

Στη συνέχεια η χορωδία του σχολείου μας με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, έψαλε τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων καθώς και τα βυζαντινά και τα ηπειρώτικα κάλαντα.

Την όλη εκδήλωση υποστήριξε ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Δημήτριος Αγγέλης, ενώ η θεολόγος του σχολείου μας κ. Ελένη Μιμηγιάννη είχε την επιμέλεια της γιορτής.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

«ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΙΣΤΟΡΙΑ-ΤΕΧΝΗ)»


Έχουμε τη χαρά και την τιμή να αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας το πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο των Ελένης Μιμηγιάννη, θεολόγου του σχολείου μας και Νικολάου Β. Κακαϊδή, πτυχιούχου Φιλολογικού τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων, με τίτλο: «ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΙΣΤΟΡΙΑ-ΤΕΧΝΗ)».
Εκτύπωση-Βιβλιοδεσία: Τυπογραφικό Εργαστήρι «Γράμμα», Ηλ. Τανταλίδου 6, 54626 Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα 2017
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

ευχές

χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2016-17

epitixon

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΕΛ ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ 2016-17

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018 – Αγιασμός

Την  ΔΕΥΤΕΡΑ  11 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9:00 π.μ. θα τελεστεί ο αγιασμός.

5_1a

Μετά το αγιασμό  οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία και θα τους δοθεί το πρόγραμμα.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Ημέρες λειτουργίας του Λυκείου κατά την διάρκεια του καλοκαιριού

 Ημέρες λειτουργίας του Λυκείου

 

Το σχολείο μας  κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα λειτουργεί  κάθε

Πέμπτη  από  08:30 μέχρι  13:30

 

 

Επίσης: 

  • Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου τον Ιούλιο και ως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (Παρασκευή 14-7-2017), (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσει επιπλέον την Πέμπτη 6-7-2017 και την Παρασκευή 14-7-2017, με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ή του αναπληρωτή αυτών και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.

Αυτές τις 2 ημέρες θα μπορούν οι υποψήφιοι να αποκτήσουν password (αν δεν πρόλαβαν ή αν το έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Το μηχανογραφικό υποβάλλεται στον σύνδεσμο: https://exams.it.minedu.gov.gr/

.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

7ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

DSC09505Το σχολείο μας συμμετείχε στο φεσιβάλ με τρία έργα.
Οι μαθητές που συμμετείχαν με την υποστήριξη των καθηγητριών πληροφορικής είναι:
Τζαχρήστας Ιωάννης
Παππάς Αχιλλέας
Καραμήτσος Δημήτριος
Κυριόπουλος Χριστόφορος

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Exetaseis_Sxolikes-310x165

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

εδώ:  ΓΕΛ-ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ- Πρόγραμμα_Εξετάσεων_2017

 

programma

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Σχολικό πρωτάθλημα

 volleyballΓια δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του σχολείου μας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος στο σχολικό πρωτάθλημα του νομού Ιωαννίνων.

Οι μαθήτριες θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος με στόχο να πάνε όσο γίνεται πιο ψηλά.

Συγχαρητήρια στην ομάδα των κοριτσιών, καθώς και στους γυμναστές του σχολείου μας κ. Δημήτριο Καμηνά και κ. Κων/νο Λώλη που συντέλεσαν σε αυτή τη προσπάθεια.

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και ειδικών μαθημάτων

panelinies400_pxΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ  2017 των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων

2017 panel

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:  ΕΔΩ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Ο μαγικός κόσμος της Χημείας

Η Α΄Λυκείου  του ΓΕΛ ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΣ : Ημέρες  Χημείας

Ιωάννινα, 22-23 Φεβρουαρίου 2017

Διοργάνωση: Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

XHMEIA

Περιγραφή δραστηριότητας: Το Τμήμα Χημείας έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια το θεσμό της Εβδομάδας Χημείας όπου μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφέρειας Ηπείρου επισκέπτονται το Τμήμα και έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επίδειξη πειραμάτων. Πάνω από 1500 μαθητές συμμετέχουν κάθε χρόνο. Στόχος της δραστηριότητας αυτής είναι η ανάδειξη της προσφοράς, των προκλήσεων και των επαγγελματικών προοπτικών που προσφέρει η Χημεία.

Η φετινή δραστηριότητα είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις για τα 40 Χρόνια του Τμήματος Χημείας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

  • Βασικοί μαθησιακοί στόχοι

Να κατανοήσει ο μαθητικός  κόσμος και να εκτιμήσει τη συμβολή της Χημείας στην κάλυψη βασικών αναγκών του ανθρώπου, εστιάζοντας σε θέματα υγείας, ενέργειας, υλικών προηγμένης τεχνολογίας και περιβάλλοντος.

Να ενθαρρύνει την ανάπτυξη ενδιαφέροντος για τη Χημεία μεταξύ των νέων.

Να προκαλέσει τον ενθουσιασμό για το δημιουργικό μέλλον της Χημείας.

Να ενθαρρύνει τη διεθνή συνεργασία σε θέματα Χημείας.

IMG_7180

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης των υποψήφιων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2017

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης των υποψήφιων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2017

Ως τις 10 Μαρτίου παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για τις Πανελλαδικές. Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται η παράταση της προθεσμίας για την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Έτσι, η προθεσμία για την υποβολή της εν λόγω Αίτησης-Δήλωσης παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

pane

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2017 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία ορίζεται από την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ως και την Πέμπτη 2 Μαρτίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Ο υποψήφιος μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση – Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, είτε από το Λύκειό του. Στη συνέχεια  θα συμπληρώνει την Αίτηση – Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος). Επίσης, αποστέλλονται ήδη στα Λύκεια οι σχετικές εγκύκλιοι με τα αντίστοιχα υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης.

Υπενθυμίζεται  ότι όλοι οι ως άνω  μαθητές και απόφοιτοι (υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που εξετάζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προφορικά ή γραπτά κατά  περίπτωση, πρέπει ως τις 2 Μαρτίου να υποβάλουν και σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Λύκειό τους.

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε τους υποψηφίους:

1. Με τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις, από το 2017 κι εφεξής, υποψήφιοι από ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ συμμετέχοντας στις  πανελλαδικές εξετάσεις τεσσάρων μαθημάτων (δύο μαθήματα γενικής παιδείας και δύο μαθήματα ειδικότητας) σε κοινή ύλη και κοινά θέματα μπορούν να διεκδικήσουν κοινό ειδικό ποσοστό θέσεων στα Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Σχολή Αστυφυλάκων, Σχολή Πυροσβεστών, Σχολές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού. Ειδικά, οι υποψήφιοι με τις πανελλαδικές εξετάσεις των εσπερινών ΕΠΑΛ διεκδικούν εναλλακτικά α) είτε το ανωτέρω κοινό ειδικό ποσοστό σε Πανεπιστήμια, ΤΕΙ ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Σχολή Αστυφυλάκων, Σχολή Πυροσβεστών, Σχολές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού. β) είτε ξεχωριστό ποσοστό θέσεων των εσπερινών ΕΠΑΛ ΜΟΝΟ σε ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ.

2. Κατά την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι στο μηχανογραφικό δελτίο του Ιουνίου θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν εκτός από τις Σχολές και Τμήματα που αντιστοιχούν στον τομέα εξέτασής τους, επιπλέον και μία Κοινή Ομάδα Σχολών.

3. Από το ακαδημαϊκό έτος 2017-8 θα λειτουργήσουν δύο νέα τμήματα Πανεπιστημίων και συγκεκριμένα το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τα δύο νέα Τμήματα θα ενταχθούν στο 5ο  επιστημονικό πεδίο (Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική) για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, και στον Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Για την εισαγωγή στα δύο νέα Τμήματα, δεν θα απαιτηθεί φέτος εξέταση σε ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας, για να μην προκληθεί αναστάτωση στους υποψηφίους, καθώς η σχετική ρύθμιση νομοθετήθηκε στο μέσο της σχολικής χρονιάς.

4. Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται για τα ΤΕΦΑΑ και θα συμμετάσχουν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις, υποχρεωτικά θα συμμετάσχουν και στις πρακτικές δοκιμασίες (υγειονομική εξέταση και αγωνίσματα).

5. Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται για  τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και τις Σχολές της Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού πρέπει  να υποβάλουν αίτηση απευθείας στο Στρατό, στην Αστυνομία, στην Πυροσβεστική ή στο Εμπορικό Ναυτικό σε χρονικό διάστημα που θα ορίζεται στις  προκηρύξεις  που θα εκδώσουν τα αρμόδια Υπουργεία και να κριθούν ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις. Οι παραπάνω προκηρύξεις θα διατίθενται από τα Στρατολογικά Γραφεία, τα Αστυνομικά Τμήματα, την Πυροσβεστική και τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές αντίστοιχα.

6. Υποψήφιοι για το 10%  (χωρίς νέα εξέταση)  μπορούν  να είναι μόνο όσοι εξετάστηκαν πανελλαδικά το 2015 ή το 2016 (με τα ημερήσια ΓΕΛ ή με τα ημερήσια ΕΠΑΛ). Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων, δεν θα υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση το Φεβρουάριο, αλλά απευθείας μηχανογραφικό δελτίο.

7. Όσοι από τους μαθητές της τελευταίας τάξης των ΓΕΛ εμπίπτουν στην ειδική κατηγορία των υποψηφίων-πασχόντων από σοβαρές παθήσεις (για εισαγωγή στο 5% των θέσεων εισακτέων χωρίς εξετάσεις), έχουν ήδη αποκτήσει  το πιστοποιητικό της πάθησής τους από τις αρμόδιες επταμελείς επιτροπές των νοσοκομείων. Αυτοί οι μαθητές, εφόσον δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα καταθέσουν μηχανογραφικό σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν αργότερα.

Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, από αύριο Τρίτη 21-2-2017, οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

 

πινακας

εδώ η αίτηση.

εδώ η εγκύκλιος.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Ενημέρωση υποψηφίων (μαθητών και αποφοίτων) σχετικά με τη λειτουργία των Στρατιωτικών Σχολών για το ακαδημαϊκό έτος 2017- 2018.

Eνημέρωση υποψηφίων (μαθητών και αποφοίτων) σχετικά με τη λειτουργία των Στρατιωτικών Σχολών για το ακαδημαϊκό έτος 2017- 2018.

Παύουν να λειτουργούν και να δέχονται υποψηφίους  η Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), η Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ) και η Σχολή Ιπτάμενων Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ) και ιδρύεται σύμφωνα με το Νόμο 4407/2016 (ΦΕΚ134-Α΄) η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην οποία συγχωνεύονται οι προηγούμενες Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), η Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ) και η Σχολή Ιπτάμενων Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ) και ιδρύεται σύμφωνα με το Νόμο 4407/2016 (ΦΕΚ134-Α΄) η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην οποία συγχωνεύονται οι προηγούμενες Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) της Πολεμικής Αεροπορίας.
Στη ΣΜΥΑ, θα λειτουργούν τρεις (3) κατευθύνσεις, ως εξής:
1. ΣΜΥΑ / Κατεύθυνση Τεχνολογικής Υποστήριξης
2. ΣΜΥΑ / Κατεύθυνση Επιχειρησιακής Υποστήριξης
3. ΣΜΥΑ / Κατεύθυνση Διοικητικής και Εφοδιαστικής Υποστήριξης

Στο Μηχανογραφικό Δελτίο ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 για την εισαγωγή σπουδαστών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα συμπεριληφθούν και οι τρεις (3) κατευθύνσεις της ΣΜΥΑ, ώστε οι υποψήφιοι σε αυτή να μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον σε μια (1) κατεύθυνση της Σχολής.

Η ΣΜΥΑ και για τις τρεις (3) κατευθύνσεις θα συμπεριληφθεί στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο (Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών) σύμφωνα με την αριθμ. Φ.253/6396/Α5/13-1-2017 (ΦΕΚ 151- τ.Β΄-25-1-2017) Υπουργική Απόφαση .

Οι λοιπές Στρατιωτικές Σχολές παραμένουν ως έχουν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ 2017

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Από την Άπειρο Χώρα στην Μεγάλη Ήπειρο

ipiros

 

Οι μαθητές του σχολείου μας επισκέφθηκαν την  έκθεση:

«Από την Άπειρο Χώρα στην Μεγάλη Ήπειρο. Ηπειρώτες ακολουθώντας την υπερπόντια μετανάστευση προς τις ΗΠΑ. Τέλος του 19ου αιώνα έως τον μεσοπόλεμο.» στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Βυζαντινού Μουσείου στο Ίτς Καλέ του Κάστρου των Ιωαννίνων.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαρτίου του 2017 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας ,Ανάπτυξης και Τουρισμού. Οι ώρες λειτουργίας είναι 9:00 – 19:00 και από τον Ιανουάριο και μέχρι το τέλος της έκθεσης 9:00 – 15:00.

 Την έκθεση διοργανώνει η Κοσμητεία Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

EUROSCOLA

euroscolaeuroscola (1)

 

 

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ EUROSCOLA

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

«Ο ΘΑΛΗΣ»


Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του διαγωνισμού

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΕΛ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 2017

2016_12_9_Φ_251_210705_Α5_ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΕΛ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ_2017_ΕΝΟΠ

πινακας

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

100 Χρόνια Μόραλης

Το Σωματείο Πτυχιούχων Ανωτάτων Σχολών Εικαστικών Τεχνών Ηπείρου στο πλαίσιο εκδηλώσεων του για το “Έτος Μόραλη” συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών – Δημοτική Πινακοθήκη την έκθεση “Εικαστικοί Διάλογοι με το Γ. Μόραλη, αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γέννησή του” στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων.

Οι μαθητές του τμήματος project της Β΄ τάξης, «Τέχνες του δρόμου» και οι μαθητές του τμήματος «Ευρωπαϊκός Πολιτισμός» της Γ’ τάξης, επισκέφθηκαν τη παραπάνω έκθεση συνοδεία των υπεύθυνων καθηγητών και θαύμασαν από κοντά τα έργα των καλλιτεχνών που είχαν αναφορές στο έργο του Μόραλη.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο