Ιωάννης Κάτσενος

Επώνυμο: Κάτσενος
Όνομα: Ιωάννης
Ιδιότητα – Θέση Ομιλητή: M.Sc,  Εκπαιδευτικός ΠΕ04.01, ΓΕΛ Καστριτσίου Πάτρας
Σύντομο Βιογραφικό: Kάτοχος Πτυχίου Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών (1991) και M.Sc. microwave solid state physics του University of Portsmouth, UK, 1992.

Μετά την στρατιωτική μου θητεία, εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας εκπαιδευτικός και δίδαξα στην Ι.Τ.Ε.Σ ΑΚΜΗ Δυτ Ελλάδας.

Από το 1997, εργάστηκα σε έργα ανάπτυξης λογισμικού πραγματικού χρόνου για εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας (INTRACOM S.A. σε ρόλους μηχανικού λογισμικού, μηχανικού ποιότητας και μεθόδων, υπεύθυνου έργων) για επτά έτη και κατόπιν σε έργα ανάπτυξης εκπαιδευτικού λογισμικού (Ε.Α. ΙΤΥ, στέλεχος ομάδας διαχείρισης έργου) για 3 έτη.

Εργάζομαι στη δημόσια εκπαίδευση ως καθηγητής Φυσικής από το 2006 (επιλογή ΑΣΕΠ 2005) και είμαι τοποθετημένος στο Γενικό Λύκειο Καστριτσίου Αχαΐας από το 2012-2013.

Από το 2011 είμαι κατά περιόδους εξωτερικός συνεργάτης στα έργα της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών στο ΙΤΥΕ Διόφαντος, με κύρια απασχόληση τη μελέτη χρήσης και αξιοποίησης του συστήματος διαχείρισης μάθησης Moodle (εκπόνηση και δοκιμή σεναρίων χρήσης, διερεύνηση των πόρων και δραστηριοτήτων)  και την εκπαίδευση και υποστήριξη χρηστών.

Έχω πιστοποίηση Β’ Επιπεδου (Αξιοποίηση των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη) και ομιλώ άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά.

Επικοινωνία: ikatsenos@gmail.com

Λίστα Σεμιναρίων

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων