απ` το πεδίο της σχολικής πράξης – Αναστάσιος Τασινός

Μήνυμα από το Χρήστο Στασινό

Μήνυμα από το Χρήστο Στασινό*

Δάσκαλε καλησπέρα σας,

Η χαρά που ένιωσα όταν βρήκα τυχαία το blog σας «ψαχουλεύοντας» το διαδίκτυο για το πρώην σχολείο μου δεν περιγράφεται με λόγια!

Δεν θέλω να σας κουράσω. Υπήρξα μαθητής (ίσως το όνομά μου να σας λέει κάτι) στο 64ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών με εσάς Διευθυντή (σας πρόλαβα μόνο μία χρονιά και συγκεκριμένα το 1999 αν δεν με απατάει η μνήμη μου) και μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, τα οποία αναπολώ πάντα με νοσταλγία!

Σας εύχομαι από καρδιάς να είστε γερός, δυνατός και να συνεχίσετε να μας χαρίζεται όμορφες εικόνες και να μας ταξιδεύετε μέσα από τα κείμενα που αναρτάτε εδώ στο blog σας.

Μετά τιμής,

Στασινός Χρήστος

* Ο Χρήστος Στασινός με είχε διευθυντή  το σχολικό έτος 1999-2000, στην ΣΤ` τάξη, στο 64ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών.

Σημείωση: Το μήνυμα  ελήφθη στο δημόσιο χώρο του Ιστολογίου μου «Επικοινωνία» στις 31 Μαρτίου 2017.

1 σχόλιο »

 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΑΣΙΝΟΣ Eίπε,

  Οκτώβριος 28, 2018 @ 11:24 μμ      

  Χρήστο, σ` ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
  Σε θυμάμαι πολύ καλά και εξαιτίας του επιθέτου σου, που έμοιαζε με το δικό μου. Με είχες διευθυντή το σχολικό έτος 1999-2000, όταν ήσουν στην ΣΤ` τάξη. Συνεπώς, η μνήμη σου δεν σε απατά καθόλου, σ` αυτά που μου γράφεις.
  Το πέρασμά μου από το 64ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, το περιβόητο «σχολείο του δρόμου», άφησε στη μνήμη μου πολύ δυνατές εικόνες, που σήμερα κάνουν την εμφάνισή τους σ` αυτά που γράφω.
  Να είσαι πάντα καλά
  Τασινός Αναστάσιος


RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων