Εκ μέρους της Διοίκησης του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ», του Προσωπικού της Μονάδας Φιλοξενίας και των φιλοξενούμενών της, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που παρευρεθήκατε μαζί με μαθητές του σχολείου σας στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ι.Κ.Π.Α «Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ» και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «Λειτουργία Μονάδας Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων-Αγιάσος Λέσβου 2010» στις 20 Μαρτίου 2011 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού.

Συμβάλατε σημαντικά στην ενίσχυση της κοινωνικοποίησης των φιλοξενούμενών μας που αποτελεί βασικό στόχο της Μονάδας μας. Επιπλέον, θα ήταν παράληψή μας να μην σας ευχαριστήσουμε για τα ρούχα και είδη ψυχαγωγίας που προσφέρατε στη Μονάδα (ποδοσφαιρικές μπάλες, σύνεργα ζωγραφικής, 2 σετ σκακιού), για την κάλυψη βασικών αναγκών των φιλοξενούμενων.

Τέλος, θα ήταν πολύ σημαντικό για μας να αναπτυχθεί ένα δίκτυο επικοινωνίας με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας με δράσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου. Ευελπιστούμε πως η ουσιαστική συμβολή σας στο έργο μας να έχει και συνέχεια στο μέλλον.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για επικοινωνία και συνδιοργάνωση κοινών δράσεων.

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Μαλιωτάκη

Συντονίστρια / Επιστημονική Υπεύθυνη

Μονάδα Φιλοξενίας
Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων