Τιμητικό Δίπλωμα μαθητών για το πρόγραμμα “Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου” 2021 – Ασφαλείς κωδικοί πρόσβασης

0

Συγγραφέας: ΠΟΠΗ ΠΑΤΣΑΤΖΗ | Κατηγορία Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, ΣΤ' Τάξη, Τιμητικά Διπλώματα | , στις 09-01-2022

Η Ομάδα του «Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου»  ευχαριστεί τους μαθητές των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων και την εκπαιδευτικό Πληροφορικής  του 4ου ΔΣ Γλυφάδας – σχολικό έτος 2020-2021 για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου».

Συγκεκριμένα το σχολείο μας επέλεξε  το θέμα “Ασφαλείς κωδικοί πρόσβασης“, το οποίο πάρα τις δύσκολες συνθήκες (μάθημα εξ αποστάσεως – Webex), η γνώση έγινε κατανοητή και απορροφήθηκε από τους μαθητές. Η Ομάδα λοιπόν επιβραβεύει την προσπάθεια των «Ηρώων του Διαδικτύου» και τους απονέμει ένα τιμητικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Το τιμητικό δίπλωμα αυτό θα σας μοιραστεί τον Ιανουάριο του 2022.

Συγκεκριμένα η Ομάδα μας επισήμανε: “Μας γεμίζει χαρά ότι μέσα από τη  συνεργασία μας  δημιουργήθηκαν οι νέοι  μικροί και μεγάλοι  « Ήρωες του διαδικτύου»  οι οποίοι μπορούν να αναγνωρίσουν τους κινδύνους του διαδίκτυού  και χωρίς φόβο, να οχυρωθούν απέναντι  τους και να τους ξεπεράσουν”.

Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα σε σας παιδιά που είστε οι πραγματικοί “Ήρωες του διαδικτύου”!!!!!

Τιμητικό Δίπλωμα  “Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου “

Δίπλωμα SaferInternet

https://e-me.edu.gr/groups/4odimglyfadas/wall

Θυμηθείτε τις δραστηριότητές μας:

  • Παρακολούθηση της Αφίσας του παιχνιδιού. Συζήτηση.
  • Ανάρτηση στο Padlet των κωδικών πρόσβασης από τους συντονιστές.

padlet

  • Ώρα για παιχνίδι στο Ιντερλαντ: Ο Πύργος του Θησαυρού είναι ξεκλείδωτος και βρίσκονται σε κίνδυνο πολύτιμες πληροφορίες σου, όπως ο αριθμός του τηλεφώνου σου ή προσωπικά μηνύματά σου. Τρέξε πιο γρήγορα από τον χάκερ και χτίσε ένα φρούριο με πανίσχυρους κωδικούς για να προστατέψεις τα μυστικά σου μια και καλή. Προσοχή, Μικρέ Ιντερναύτη! Άνοιξε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σου (π.χ. το τάμπλετ σου) και πήγαινε στη διεύθυνση Πύργος του Θυσαυρού

 

Πηγές: 

  • “Αφίσα” και “Φτιάχνω ασφαλής κωδικούς πρόσβασης”: Παρθένα  Πατσατζή και Ευσταθία Κυροδήμου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή 4.0

Αφίσας του παιχνιδιού. («Ιδέες για να φτιάξεις έναν σούπερ ασφαλή κωδικό πρόσβασης»  https://view.genial.ly/606ebd8f8af79d0d2fa56c4d )

Φτιάχνω ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης https://view.genial.ly/606ee398497f0e0d74405fd0/presentation-ftiaxnw-asfaleis-kwdikoys-prosbashs).

  • Σχολικά Εγχειρίδια Saferinternet4kids https://saferinternet4kids.gr/egxeiridia/
  • Πρόγραμμα μαθημάτων «Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου» https://storage.googleapis.com/gweb-interland.appspot.com/el-gr/hub/pdfs/curriculum.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση