Λουλούδια, αγάπη και παιδικές δημιουργίες για τη μαμά

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, οι μαθητές μας δημιούργησαν με πολλή αγάπη μοναδικές χειροποίητες κατασκευές, γεμάτες τρυφερά μηνύματα και ευχές για τις αγαπημένες τους μαμάδες.

Χρησιμοποιώντας φύλλα θερμοσυρρικνούμενου πλαστικού (shrink paper), φτιάξαμε μικρές καρδούλες–μενταγιόν με τη φράση «Σ’ αγαπώ μαμά». Τα παιδιά παρακολούθησαν εντυπωσιασμένα  τη μαγική μεταμόρφωση των σχεδίων και των χρωμάτων μέσα στον φούρνο, καθώς το υλικό συρρικνωνόταν και γινόταν μικρά, ξεχωριστά στολίδια.

Παράλληλα, δημιουργήσαμε όμορφα δαχτυλίδια από σύρμα πίπας, καθώς και χειροποίητες κάρτες με προσωπικές ζωγραφιές, γλυκά λόγια και ευχές βγαλμένες από την καρδιά των παιδιών.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στο Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου για την ευγενική δωρεά των λουλουδιών, καθώς και στο φυτώριο Βασιλογιώργη. Τα παιδιά τα στόλισαν με αγάπη τα λουλούδια και τα πρόσφεραν στις μαμάδες τους.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!
Σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη, χαμόγελα και αμέτρητες όμορφες στιγμές  με τα παιδιά σας.

1 1 2 1 3 1 4 18 1 5 1 6 1 7 1 9 1IMG 20260507 105050IMG 20260507 105111

Δημοσιεύθηκε στην Γενικά. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *