Θεατρική παράσταση «Της Άνοιξης Ελπίδα». 

Στις 14 Απριλίου είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας την θεατρική ομάδα Λώτινος Ήλιος  η οποία μας παρουσίασε το ανοιξιάτικο καλλιτεχνικό πρόγραμμα «ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ Η ΕΛΠΙΔΑ». 

Πρόκειται για ένα παραμύθι που ζωντανεύει μέσα από τις κούκλες της ομάδας και μας εξιστορεί την ιστορία ενός γενναίου χελιδονιού το οποίο συντροφιά με την Αμυγδαλιά φέρνει στην γη την Άνοιξη, αψηφώντας τον κρύο Χειμώνα που θέλει να παραμείνει και δε λέει να παραδώσει τη θέση του.

Οι μαθητές μας παρακολούθησαν το κουκλοθέατρο με μεγάλο ενθουσιασμό, χόρεψαν με την υπέροχη μουσική της ομάδας και  όλοι μαζί βοήθησαν το χελιδόνι να στολίσει την Άνοιξη με λουλούδια για να παραμείνει ολάνθιστη και ευωδιαστή.

Εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την θεατρική ομάδα Λώτινος Ήλιος  για την όμορφη παράσταση.Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως πέρα απο την ψυχαγωγική υπόσταση του παραμυθιού, κύριος σκοπός του ήταν να διδάξει στα παιδιά πως έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στο άδικο και στη βία και ταυτόχρονα να τους καλλιεργήσει την ελπίδα και την πίστη πως, όταν ακολουθείς το δίκαιο και το σωστό, στο τέλος βγαίνεις σίγουρα νικητής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά στιγμιότυπα από την παράσταση.

Point Blur Apr272022 190959

Η γνωριμία

Point Blur Apr272022 191104

Η παράσταση

Point Blur Apr272022 190851

Ο χορός της Ἀνοιξης

Point Blur Apr272022 190618

Ο στολισμός της Ἀνοιξης

20220415 140218

Η στολισμένη Άνοιξη

Κατηγορίες: Γενικά, Θεατρική παράσταση. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *