Το σχολείο μας στους υποστηρικτές της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου

Η Διεθνής Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο για να ευαισθητοποιήσει και να προωθήσει την ασφαλή και σωστή χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας για παιδιά και νέους.
SID2022 logo partners 1
Το σχολείο μας όπως κάθε χρόνο υποστήριξε την δράση  δημιουργώντας μαζί με τα συνεργαζόμενα σχολεία του Etwinning έργου μας  “L.I.F.E. Little Inventors save Forest Ecosystems” ένα συνεργατικό παραμύθι όπως επίσης και με το έργο eTwinning έργο Literacy everywhere μια συνεργατική αφίσα
Οι μικροί μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των συνεργαζόμενων σχολείων στέλνουν  με αυτές τις δύο δραστηριότητες το δικό τους μήνυμα για την ημέρα αυτή, τονίζοντας πως “Η διαδικτυακή ασφάλεια ξεκινά πρώτα από μας”
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το παραμύθι μας και να μελετήσετε μαζί με τα παιδιά σας την αφίσα που δημιουργήθηκε. Στο τέλος του άρθρου θα παρατίθεται  ειδικό φυλλάδιο  με πρακτικές οδηγίες προς γονείς για την ασφάλεια και τις προκλήσεις του διαδικτυακού κόσμου. 
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε την ιστορία μας. 
1
Η αφίσα μας από το έργο “Literacy everywhere” με τίτλο:  “Our company with Pinocchio is something that cannot be criticized, cause, thanks to it, lies are blocked and terrorized”
Πατήστε πάνω στην εικόνα
1
272209608 548246632832335 7340163514817277034 n
2
Κατηγορίες: L.I.F.E: Little Inventors save Forest Ecosystems, Literacy everywhere, Γενικά, Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Etwinning, Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *