Η βενετσιάνικη μάσκα των μαθητών μας έγινε γραμματόσημο

Κατά την δράση Ιανουαρίου στο έργο μας “Φορώντας την μάσκα μου μπορώ” τα συνεργαζόμενα  νηπιαγωγεία ασχοληθήκαμε με τις μάσκες της παραδοσιακής ασιατικής κουλτούρας, των γηγενών της Αφρικής και της Αμερικής, της  αρχαίας Αιγύπτου και της Ευρώπης.

Παράλληλα το κάθε νηπιαγωγείο-ομάδα κατασκεύασε μία αντιπροσωπευτική μάσκα του πολιτισμού που ανέλαβε να διερευνήσει και να παρουσιάσει. Οι μάσκες συγκεντρώθηκαν και εκτέθηκαν στο εικονικό Μουσείο της Μάσκας.

Οι μάσκες αυτές τέθηκαν σε ψηφοφορία και οι μαθητές των νηπιαγωγείων μας ψήφισαν την αγαπημένη τους μάσκα για να εκτυπωθεί ως γραμματόσημο μέσω της σχετικής εφαρμογής των ΕΛΤΑ και στη συνέχεια να ταχυδρομηθεί-μοιραστεί σε κάθε νηπιαγωγείο.

Με πολλή μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως η μάσκα της Βενετίας που δημιουργήθηκε από τους μαθητές μας κατέκτησε την πρώτη θέση ισοψηφώντας με την μάσκα του κινέζικου δράκου του 1ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου και την μάσκα του Τουτανχαμών του Νηπιαγωγείου Πιπεριάς. Η μάσκα μας λοιπόν στάλθηκε στα  ELTA MyStamp και δημιουργήθηκε το γραμματόσημό μας με το οποίο στείλαμε την ευχαριστήρια αφίσα μας στα νηπιαγωγεία που μας ψήφισαν.

Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της  ψηφοφορίας, το γραμματόσημό μας  καθώς και τις μάσκες με τις οποίες ισοψηφίσαμε.

Η ψηφοφορίαΤο γραμματόσημό μας 

 

Δείτε εδώ τις μάσκες που κέρδισαν 

Κατηγορίες: Γενικά, Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Etwinning, Φορώντας την μάσκα μου μπορώ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *