Το Μουσείο μας είναι έτοιμο

Η χαρά μας είναι απερίγραπτη καθώς είμαστε πλέον έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε το Μουσείο των Μασκών το οποίο φιλοξενεί μάσκες από διάφορους πολιτισμούς της γης, αποκλειστικές δημιουργίες των μαθητών των 6 συνεργαζόμενων Νηπιαγωγείων.

Η δράση του Ιανουαρίου με θέμα ” Με την μάσκα μου μπορώ να ταξιδέψω στον κόσμο αυτό” του έργου eTwinning  στο οποίο συμμετέχουμε, ήταν πραγματικά για όλους άκρως εποικοδομητική, ευχάριστη και απόλυτα συνεργατική.

Θαυμάστε τις Μάσκες της παραδοσιακής ασιατικής κουλτούρας, των γηγενών της Αφρικής και της Αμερικής, της  αρχαίας Αιγύπτου και της Ευρώπης  όπως αυτές ερευνήθηκαν από τους μαθητές μας. Τους τοίχους των αιθουσών κοσμούν επίσης οι ζωγραφιές των παιδιών ανάλογες του πολιτισμού που ερεύνησαν.

Οι μάσκες αυτές θα μπουν σε ψηφοφορία από όλα τα παιδιά και μία από αυτές θα εκτυπωθεί ως γραμματόσημο μέσω της σχετικής εφαρμογής των ΕΛΤΑ και θα μοιραστεί σε κάθε νηπιαγωγείο.

Επίσης θα σας παρακαλούσαμε αφού περιηγηθείτε στο μουσείο μας  να μας αφήσετε ένα σχόλιο στο βιβλίο επισκεπτών προκειμένου αυτήν την ανατροφοδότηση να την διαβάσουμε στους μαθητές μας στην τάξη.

Βιβλίο Επισκεπτών

Να θυμίσουμε ότι οι μαθητές μας έχουν ετοιμάσει την Μάσκα του Θεού Ελέφαντα Ganesh της Ινδίας και την Βενετσιάνικη Μάσκα της Ιταλίας.

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να επισκεφτείτε το μουσείο μας.

Καλή περιήγηση!

Ευχαριστούμε την συνάδελφο Ευαγγελία Ταούλα από το 31ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης για το αρχικό στήσιμο του μουσείου μας.

Κατηγορίες: Γενικά, Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Etwinning, Φορώντας την μάσκα μου μπορώ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *