Εγγραφή μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με την εγκύκλιο (20/03/2020) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να αποκτήσουν λογαριασμό πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.).
Μέσω τον λογαριασμών αυτών οι μαθητές θα μπορούν να συνδεθούν στις ειδικές πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης που διατίθενται για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του ΠΣΔ   (https://www.sch.gr/services).
Παρακαλούμε να φροντίσετε για την εγγραφή των παιδιών σας που φοιτούν στο νηπιαγωγείο μας στον σύνδεσμο:

https://register.sch.gr/students/

Παρακαλούμε να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή.

  • Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό μητρώου (Α.Μ) μαθητή, ο οποίος αναγράφεται στο έγγραφο που σας δώσαμε.
  • Είναι αναγκαίο να συμπληρώσετε σωστά την διεύθυνση email σας και του αριθμού κινητού τηλεφώνου σας, ώστε να είναι εύκολη η ανάκτηση των στοιχείων μαθητικού λογαριασμού σε περίπτωση που αυτά χρειαστούν
  • Στο πεδίο Tάξη επιλέγετε  Προνήπια-Νήπια.
  • Στο πεδίο Tμήμα συμπληρώνεται τον αριθμό τμήματος στο οποίο ανήκει το παιδί σας. Τμήμα 1 κυρία Ιωάννα & κυρία Ευγενία, Τμήμα 2 κυρία Τζίνα& κυρία Σοφία, Τμήμα 3 κυρία Δήμητρα, Τμήμα 4 κυρία Μαρία
  •  Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας, σας αποστέλλεται μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , στην διεύθυνση e-mail που δηλώσατε με τα στοιχεία εγγραφής.

Παρακάτω σας παραθέτουμε έγγραφο με οδηγίες  για τα βήματα της εγγραφής.
Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στην διάθεση σαςΛήψη αρχείου

 

Κατηγορίες: Γενικά, Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *