Επιστροφή στο σχολείο

https://www.moh.gov.gr/

Η  επαναλειτουργία των σχολείων είναι πια γεγονός και από την Δευτέρα 1 Ιουνίου το νηπιαγωγείο μας είναι έτοιμο να υποδεχτεί στην αγκαλιά του τους μαθητές του.

Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως αυτά καθορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και το Υπουργείο Υγείας.

Οι τάξεις  έχουν  διαμορφωθεί ανάλογα  και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων τόσο μέσα στις τάξεις όσο και στην αυλή είναι και αυτό ανάλογο των περιστάσεων και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες.

Οι αίθουσες θα αερίζονται συχνά και ο καθαρισμός του σχολείου θα γίνεται και κατά την διάρκεια της ημέρας.

Τα τμήματα θα χωριστούν κατά αλφαβητική σειρά το καθένα σε δύο  υποτμήματα και οι μαθητές θα έρχονται εναλλάξ . Για τις μέρες προσέλευσης των μαθητών, θα σας σταλεί  το πρόγραμμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Παρακαλούμε να το ελέγξετε.

Σας εφιστούμε την προσοχή όσον αφορά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών μας. Τα τμήματα 1 (κ. Ιωάννα) και 2 (κ. Ελίνα)  θα υποδέχονται τα παιδιά από την είσοδο της πίσω αυλής (δίπλα από το πολιτιστικό κέντρο)  και από αυτήν θα αποχωρούν. Για τα 2 τμήματα του προκάτ θα χρησιμοποιείται η καθιερωμένη είσοδος.

Παρακαλούμε τους γονείς να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους και να μην εισέρχονται στον χώρο του σχολείου. Τα παιδιά θα παραλαμβάνουν και θα παραδίδουν οι εκπαιδευτικοί  που έχουν οριστεί υπεύθυνοι.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε από τα έντυπα  του ΕΟΔΥ, που θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους, όπως στάλθηκαν στις σχολικές μονάδες.

Οδηγίες για νηπιαγωγεία, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Λίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχνάτε!

 

Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας και ευχόμαστε σε όλους μας ένα καλό και υγιές ξεκίνημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορίες: Γενικά, Μένουμε Ασφαλείς. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *