Η τελευταία μας αποστολή

Πέρασαν ήδη δύο μήνες από την πρώτη μας αποστολή! Στη διάρκεια αυτών των δύο μηνών κάναμε τόσα πράγματα μαζί, βοηθήσαμε τον Άκη, να πειραματιστεί,φτιάξαμε πύργους για τον Βασιλιά Ρολό, διαβάσαμε παραμύθια φτιάξαμε νόστιμες λιχουδιές, παίξαμε, ζωγραφίσαμε!!

Ο Άκης κουρασμένος πια από τις τόσες αποστολές, σκέφτεται  να πάει διακοπές τώρα που σιγά σιγά μπορούμε να βγαίνουμε από το σπίτι. Όμως δεν θέλει να πάει διακοπές όπου και όπου. Θέλει να ταξιδέψει και να γνωρίσει τον τόπο μας. Θέλει να γνωρίσει πώς ζούμε, τα παραδοσιακά μας φαγητά, τα αξιοθέατά μας, τις παραλίες μας , τα βουνά μας, τα ρυάκια μας, την ιστορία μας.

Μας ζητάει λοιπόν να  φτιάξουμε έναν ταξιδιωτικό  χάρτη. Για να ξέρει, όταν θα έρθει στην όμορφη Ρόδο, ποια  σημαντικά σημεία θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί.

Περιμένουμε από σας φωτογραφίες από τα πανέμορφα μέρη της νησιού μας, από τα πεντανόστιμα παραδοσιακά φαγητά και γλυκά μας ως την Τετάρτη. Εμείς θα συλλέξουμε τις φωτογραφίες και θα τις τοποθετήσουμε στον συνεργατικό χάρτη με τα υπόλοιπα νηπιαγωγεία.

Δηλώστε  στο έγγραφο που υπάρχει στον παρακάτω  σύνδεσμο τι θα θέλατε να φωτογραφίσετε ή αν έχετε ήδη κάποιες φωτογραφίες να μας  στείλετε αυτές.

Για τον σωστό διαμοιρασμό των φωτογραφιών παρακαλούμε το  κάθε αξιοθέατο-φαγητό  να δηλώνεται  μόνο από ένα παιδί. Ωστόσο όμως μπορείτε να δηλώσετε  όσα αξιοθέατα-φαγητά  επιθυμείτε.

Παρακαλούμε θερμά στις φωτογραφίες να μην απεικονίζονται πρόσωπα παρά μόνο τα τοπία

Τι θέλω να φωτογραφίσω…..

Παρακολουθήστε στο τέλος της ανάρτησης το βίντεο του Άκη για περισσότερες πληροφορίες.

Σημ: Παρακαλούμε πολύ οι φωτογραφίες να μην είναι από το διαδίκτυο λόγω πνευματικών δικαιωμάτων

Κατηγορίες: Γενικά, Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Etwinning, Μένουμε Σπίτι .....ΜΑΖΙ!!. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *