Αρχεία για 5 Νοεμβρίου 2016

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα για το ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας »

Στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια που πραγματοποιηθηκαν στις 2 Νοεμβρίου 2016, στο ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας ψήφισαν 812 εκπαιδευτικοί και σύμφωνα με ενημέρωση είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Επίσημα αποτελέσματα για ΑΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΔΕ Ιονίων Νήσων »

Ανακοινώθηκαν από την Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ & ΔΕ Ιονίων Νήσων τα επίσημα αποτελέσματα για το ΑΠΥΣΠΕ και το ΑΠΥΣΔΕ Ιονίων Νήσων. Στο ΑΠΥΣΠΕ εκλέγονται ο Παναγιώτης Ποζίδης και η Ελένη Μαλαχά.

Β. Παληγιάννης: Ευχαριστήρια επιστολή »

Αισθάνομαι πρώτιστα την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους, που έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια (Π.Υ.Σ.Π.Ε., Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Κ.Υ.Σ.Π.Ε.) ενισχύοντας με τη συμμετοχή τους το θεσμό των αιρετών.

Συγκριτικά αποτελέσματα των εκλογών για το ΚΥΣΠΕ »

Δείτε εδώ τα συγκριτικά αποτελέσματα των εκλογών για το ΚΥΣΠΕ που πραγματοποιήθηκαν στις 2 Νοεμβρίου 2016 σε σχέση με το 2014. Αιρετοί ΚΥΣΠΕ εκλέγονται: Βασίλης Παληγιάννης με αναπληρωματική τη Βασίλική Αδαμίδου και ο Νίκος Φασφαλής με αναπληρωματικό τον Στέφανο Σίντο.  

ΥΠΠΕΘ: Νέες αιτήσεις, επανεξετάσεις και ανακλήσεις αποσπάσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2016-2017 »

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 67505/Ε1/20-04-2016 σχετική εγκύκλιο, η υποβολή αιτήσεων απόσπασης γίνεται μόνο μέσω του ΟΠΣΥΔ:

ΥΠΠΕΘ: Συμπληρωματική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση στο εξωτερικό »

Συμπληρωματική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό από το σχολικό έτος 2016-2017 και από το 2017 για το νότιο ημισφαίριο.

ΥΠΠΕΘ: Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχ. έτος 2017-2018 »

Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρακαλούνται μέχρι 25-11-2016 να καταχωρίσουν τις προτάσεις τους για τις μεταβολές των σχολικών μονάδων της αρμοδιότητάς τους, συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας τις σχετικές φόρμες στο Πληροφοριακό Σύστημα Myschool.

Προσλήψεις 156 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Α/θμια Εκπ/ση »

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2016-2017 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 56 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, 49 εκπ/κοι του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών και 51 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας (πλήρους και μειωμένου ωραρίου) για τη στελέχωση των σχολικών μονάδων της Α/θμιας Εκπ/σης με πιστώσεις τακτικού προϋπολογισμού και με πιστώσεις ΕΣΠΑ […]