Αρχεία για 14 Μαΐου 2014

“Καυτό” καλοκαίρι για 520.000 δημοσίους υπαλλήλους »

Tις πιο δύσκολες διακοπές τους θα κάνουν φέτος οι δημόσιοι υπάλληλοι. Όχι μόνο λόγω των ολοένα και πιο περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων τους, αλλά και γιατί καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα «τρέχουν» τεράστιες αλλαγές στο δημόσιο.

ΔΟΕ: Συνάντηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με τον Υφυπουργό Παιδείας και το Δ/ντη της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής για το σχέδιο νόμου της Ειδικής Αγωγής »

Έπειτα από 8 (οχτώ) μήνες όπου οι πόρτες του ΥΠΑΙΘ παρέμεναν ερμητικά κλειστές για την οποιαδήποτε συζήτηση σε σχέση με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Κεδίκογλου και το Δ/ντή της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής κ. Λολίτσα, για το σχέδιο νόμου της […]

ΔΟΕ: Σχετικά με την επιστολή του Διευθυντή Β’ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας »

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με απόφασή του στις 30 Απριλίου 2014 εξέφρασε την οργή και την ανησυχία του για τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής. Στην ίδια απόφαση αναδεικνύονταν και οι ευθύνες του συνόλου της διοικητικής ιεραρχίας η οποία όφειλε να προστατεύσει το παιδαγωγικό κλίμα της σχολικής μονάδας και τους λειτουργούς […]

ΔΟΕ: Στήριξη στον αγώνα των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών »

Το Δ.Σ της ΔΟΕ  στηρίζει το δίκαιο αγώνα των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, που από τις 18/9/2013 βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και στις 18/5/2014 λήγει η προθεσμία για την οριστική απόλυσή τους.  Εδώ και 8 μήνες βρίσκονται, μαζί με χιλιάδες συμπολίτες μας, σε καθημερινές κινητοποιήσεις και αγωνίζονται για το δικαίωμα στην εργασία.