Αρχεία για 8 Μαΐου 2014

ΔΟΕ: Σχετικά με το σχέδιο Νόμου για την Ειδική Αγωγή »

Το νέο σχέδιο νόμου της Ειδικής Αγωγής δόθηκε στη δημοσιότητα τη Μ. Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014, δίχως, για μια ακόμη φορά, να δοθεί επισήμως και εγκαίρως στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ώστε να αναπτυχθεί ο απαραίτητος γόνιμος διάλογος. Παρά αυτό το γεγονός απευθυνθήκαμε στην πολιτική ηγεσία ζητώντας την πραγματοποίηση συνάντησης ώστε να συζητηθεί αναλυτικά το σχέδιο […]

Μη αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών και κανονικών αδειών, χορήγηση αδειών στους υπαλλήλους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος »

Δείτε εδώ την εγκύκλιο που ξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σχετικά με τη μη αναστολή των υπηρεσιακών μεταβολών και κανονικών αδειών των δημοσίων υπαλλήλων καθώς και τις διευκολύνσεις χορήγησης αδειών στους  δημοσίους υπαλλήλους υπαλλήλους, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Κατάργηση αναγνώρισης των μεταπτυχιακών και των διδακτορικών τίτλων για τη μισθολογική εξέλιξη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών »

Με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφουν ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, αφαιρείται από τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου, η δυνατότητα αναγνώρισης των τίτλων αυτών για τη μισθολογική τους εξέλιξη. Δείτε εδώ το το ΦΕΚ.928/Β-14-4-2014 που είναι δημοσιευμένη η Κ.Υ.Α. 2/24529/0022.

Νέοι πίνακες διοριστέων ΑΣΕΠ κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών »

Αντικαταστάθηκαν (37) τριάντα επτά εκπαιδευτικοί λειτουργοί Πρωτοβάθµιας εκπαίδευσης του κλάδου ΠΕ 60 Νηπιαγωγών, από τον πίνακα  διοριστέων και επιτυχόντων, καθότι δεν αποδέχθηκαν τον διορισµό τους ή διατέθηκαν προς διορισµό από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, στο πλαίσιο της διαδικασίας της προκήρυξης 3Π/2008,(ΦΕΚ 516/8.8.2008 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ). Δείτε εδώ την απόφαση του ΑΣΕΠ με τα ονόματα όσων διαγράφονται […]