Αρχεία για 7 Μαΐου 2014

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Αμετανόητα στην ίδια πορεία »

Συνάδελφοι – σσες ενημερωθήκαμε πως σε σεμινάριο της σχολικής συμβούλου νηπιαγωγών καλούνται οι παριστάμενοι συνάδελφοί μας να «δηλώσουν» πως θέλουν να ενημερωθούν για την αξιολόγηση συμπληρώνοντας «κουτάκι» σε σχετικό ερώτημα.

Τι αλλαγές φέρνει η τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας στην εκπαίδευση »

Με 141 ΝΑΙ έναντι 98 ΌΧΙ υπερψηφίστηκε η πολυσέλιδη τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας που περιελάμβανε ρυθμίσεις που αφορούσαν θέματα της ιδιωτικής εκπαίδευσης, της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ενώ μεταξύ των άλλων υπήρχαν ρυθμίσεις και για τους φετινούς υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, αλλά και για την Τράπεζα Θεμάτων.

Δ. Μπράτης: Συγχωνεύσεις, καταργήσεις, ιδρύσεις και προαγωγές σχολικών μονάδων Π.Ε. για το 2014 »

Με αφορμή ερωτήματά σας, σχετικά με τις συγχωνεύσεις, καταργήσεις, ιδρύσεις και προαγωγές σχολικών μονάδων για το 2014,που γίνονται αυτή την περίοδο, σας ενημερώνω ότι η απόφαση έχει υπογραφεί από τον υπουργό παιδείας και έχει σταλεί στον υπουργό οικονομικών για υπογραφή και την έκδοση Κ.Υ.Α. Για την πρωτοβάθμια Εκπαίδευση περιλαμβάνει τα εξής:

ΑΔΕΔΥ: Καταγγελία για τις διώξεις των εκπαιδευτικών στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής »

Το τελευταίο διάστημα, έχουμε παρακολουθήσει με έκπληξη, αγανάκτηση και οργή, ένα σήριαλ άδικων διοικητικών διώξεων εναντίον των εκπαιδευτικών  του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής το οποίο ξεκίνησε με αβάσιμες και φαιδρές καταγγελίες δύο συγκεκριμένων γονέων και πήρε πρωτοφανείς και εξαιρετικά ανησυχητικές διαστάσεις. Τίθεται πλέον σε κίνδυνο η σωματική, ηθική και επαγγελματική υπόσταση των εκπαιδευτικών και […]

Διάφορες ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ »

Κλιμάκωση των αγώνων των καθαριστριών. Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνεχίζει να στηρίζει το δίκαιο αγώνα των καθαριστριών του Υπουργείου Παιδείας, που από τις 18/9/2013 βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και στις 18/5/2014 λήγει η προθεσμία για την οριστική απόλυσή τους.