Αρχεία για 18 Απριλίου 2013

Συνάντηση ΑΔΕΔΥ με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης »

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παράστασης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στον αρμόδιο Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου Αττικής ενάντια στις απολύσεις, η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.:

ΔΟΕ: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στην Ιδιωτική Εκπαίδευση »

Με την υπ’ αριθμ. Φ.361.4/39982/Δ1 εγκύκλιό του Υ.ΠΑΙ.ΘΑ. σχετικά με την αναγνώριση προϋπηρεσίας στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, ύστερα από ερωτήματα που απηύθυνε στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, η προϋπηρεσία εκπαιδευτικών – μονίμων και αναπληρωτών- που εργάστηκαν στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, πριν την πρόσληψή τους στο Δημόσιο, δεν μπορεί να […]

Η ΑΔΕΔΥ καταδικάζει τη δολοφονική ενέργεια στη Μανωλάδα »

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική ενέργεια στη Μανωλάδα εναντίον φτωχών μεταναστών. Επιχειρηματίες με συνδρομή μπράβων χρησιμοποιούν εργαζόμενους αλλοδαπούς στη γεωργική παραγωγή ως σύγχρονους δούλους, οι οποίοι πυροβολούνται εάν τολμήσουν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους!!!

Καταγραφή ελλείψεων προσωπικού σε Σ.Μ.Ε.Α. στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας »

Οι αιρετοί του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας Παναγιώτης Ποζίδης και Νικόλαος Ράμμος, καταγράψαμε τα λειτουργικά κενά σε δασκάλους ΠΕ71, Νηπιαγωγούς ΠΕ61, Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. και τα στείλαμε στη Δ.Ο.Ε. όπως μας ζητήθηκε. Δείτε εδώ τους πίνακες με τις ελλείψεις προσωπικού σε Σ.Μ.Ε.Α. στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας.