Αρχεία για 18 Νοεμβρίου 2011

ΑΔΕΔΥ: Καταγγελία για την υποχρεωτική αναγνώριση της προϋπηρεσίας »

Οι προσπάθειες της Κυβέρνησης για απολύσεις εκατοντάδων – χιλιάδων υπαλλήλων, μέσω εφεδρείας ή προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας, συνεχίζονται. Σε αυτό το πνεύμα εξεδόθη σχετική εγκύκλιος από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η οποία δεν στηρίζεται σε καμία σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Υπ. Παιδείας: Προσλήψεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την Παράλληλη Στήριξη »

Tο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την πρόσληψη μίας(1) αναπληρώτριας δασκάλας ΕΑΕ, εξήντα δύο (62)αναπληρωτών δασκάλων του ενιαίου πίνακα γενικής εκπαίδευσης και μίας(1) αναπληρώτριας νηπιαγωγού ΕΑΕ στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – Άξονας Προτεραιότητας 1», «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για […]

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Μη καταβολή των δεδουλευμένων στους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς »

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του, για την μη καταβολή των δεδουλευμένων στους Αναπληρωτές συναδέλφους μας.

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Επιβολή νέας φορολογίας με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ »

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας στη συνεδρίαση στις 16 Νοεμβρίου συζήτησε, σχετικά με τη νέα επιβολή φόρου για τα ακίνητα, δια μέσου των λογαριασμών της ΔΕΗ.