ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΙΣΙΡΙΩΝ

Ο ιστότοπος του Νηπιαγωγείου Μισιρίων Ρεθύμνου

Αρχεία για Ιούνιος, 2024

Έκθεση “λουλούδια παντού!” Τμήμα 2

Ιούν 202420

Στα πλαίσια του προγράμματος e twinning που έχουμε αναλάβει δημιουργήσαμε μια online έκθεση ζωγραφικής με έργα που δημιουργήσαμε όλη τη χρονιά! https://view.genially.com/664efc99d70830001575f2a6/presentation-flowers-and-plants-presentation  

από κάτω από: Προγράμματα Etwinning | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έκθεση “λουλούδια παντού!” Τμήμα 2

Επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

Ιούν 202420

Επισκεφθήκαμε τη δημόσια βιβλιοθήκη της πόλης μας όπου κάναμε μία δράση με παιχνίδια ρόλων οργανωμένη από εμάς! Στόχος μας ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά τα είδη των βιβλίων που μπορούν να δανειστούν από εκεί αλλά και να αυτενεργήσουν αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητα τους. Αυτό προσπαθήσαμε να το πετύχουμε με παιχνίδια ρόλων (στοιχεία θεατρικού παιχνιδιού) εμπνευσμένων από […]

από κάτω από: Δραστηριότητες τμημάτων, Εκδρομές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

Μια ιστορία για την Yayoi Kusama!

Ιούν 202411

Read this book made on StoryJumper!function(){function d(){“undefined”==typeof SJMakeBookOpenLightBox?–c>0&&setTimeout(d,100):SJMakeBookOpenLightBox()}function e(){/in/.test(document.readyState)?setTimeout(e,9):d()}var a=”https:”==document.location.protocol?”https:”:”http:”;if(“undefined”==typeof SJScriptLoaded){window.SJScriptLoaded=!0;var b=document.createElement(“script”),c=80;b.src=a+”//www.storyjumper.com/script/storyjumper-embed.js”,b.async=true,b.setAttribute(“defer”,””),document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(b),e()}}(); Η κοινή ιστορία που έφτιαξαν οι φίλοι μας από την Ευρώπη, εμπνευσμένο από τη Yayoi Kusama!

από κάτω από: Προγράμματα Etwinning | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια ιστορία για την Yayoi Kusama!

Μικροί καλλιτέχνες-μεγάλα έργα! Η Yayoi Kusama μας εμπνέει!

Ιούν 20243

Ενα κοινό βίντεο με στιγμιότυπα από τις ενασχολήσεις μας με τις δραστηριότητες του προγράμματός μας! Η Yayoi Kusama μας εμπνέει!

από κάτω από: Προγράμματα Etwinning | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μικροί καλλιτέχνες-μεγάλα έργα! Η Yayoi Kusama μας εμπνέει!

Ένα Μουσείο Τέχνης εμπνευσμένο από τη Yayoi Kusama!

Ιούν 20243

  Ενα Μουσείο των έργων τεχνης μας! Μια μικρή γεύση βέβαια.. Το έφτιαξε ο Γιώργος από την Ελλάδα!

από κάτω από: Προγράμματα Etwinning | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ένα Μουσείο Τέχνης εμπνευσμένο από τη Yayoi Kusama!

Yayoi Kusama comes to class!

Ιούν 20243

Καθώς το έργο μας πλησιάζει στο τέλος του, με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε κάποια από τα κοινά μας έργα με τους συνεργάτες μας! Πάμε λοιπόν… Ενα βίντεο με τις κολοκύθες να ταξιδεύουν στην Ευρώπη! Το έφτιαξε η Marina, από την Ισπανία!      

από κάτω από: Προγράμματα Etwinning | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Yayoi Kusama comes to class!


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων