Feed
Άρθρα
Σχόλια

Αγαπητοί γονείς

Με απόφαση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Εκ τούτου η προγραμματισμένη για αύριο ενημέρωση για το ολοήμερο πρόγραμμα του νηπιαγωγείου μεταφέρεται στον ίδιο χώρο κ ώρα για την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε μείνετε ασφαλείς τηρώντας τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας.

‼️ Κακοκαιρία Ιανός ‼️

1️⃣ Όσοι βρίσκονται σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει στο παρελθόν ή κοντά σε ποταμούς, χείμαρρους ή ακτές, αποφύγετε να μείνετε σε υπόγειους, ημιυπόγειους και ισόγειους χώρους, ειδικά όταν είναι κάτω από τη στάθμη της θάλασσας. Εξετάστε το ενδεχόμενο για το διήμερο αυτής της κακοκαιρίας να μην παραμείνετε στα σπίτια σας και να φιλοξενηθείτε σε συγγενείς ή φίλους.
2️⃣ Αποφύγετε κάθε περιττή μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας ερμητικά, έχοντας πάντα υπόψη σε περίπτωση δημιουργίας χειμάρρων να μετακινηθείτε στα ψηλότερα σημεία του σπιτιού.
3️⃣ Μην διασχίζετε για κανένα λόγο χείμαρρους, ρέματα ή δρόμους που έχουν πλημμυρίσει, πεζοί ή με όχημα, εάν βρεθείτε στη θέση αυτή. Για κανένα λόγο.

** Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης καλέστε το 112.

** Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.civilprotection.gr/el/simantika-themata/kakokairia-ianos-3-vasikes-odigies-prostasias

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων