ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9:30 π.μ. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στον χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων τους φορώντας μάσκες, χωρίς τσάντες, επιδεικνύοντας το αποτέλεσμα του self test. Θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 10.15 π.μ.. Οι γονείς θα περιμένουν τα παιδιά τους στον προαύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου φορώντας μάσκες και τηρουμένων των αποστάσεων.

Οι Νηπιαγωγοί ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, καλή δύναμη και καλό κουράγιο με υγεία για όλους

 

SELF TEST

Αγαπητοί μας γονείς.
σας ενημερώνουμε ότι από 8/9 έως και την Παρασκευή 17/9 θα διατίθενται από τα φαρμακεία 6 self για τρεις εβδομάδες. τα οποία και θα πρέπει και να προμηθευτείτε.
Τα αυτοδιαγνωστικά tests θα πρέπει να επιδεικνύονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, αφού έχει δηλωθεί το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/-Σχολική Κάρτα για covid 19- για να εκδοθεί η σχετική αρνητική δήλωση αποτελέσματος. Κατ’ εξαίρεση τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές/τριες θα πρέπει να προσέλθουν στις σχολικές μονάδες με τα αποτελέσματα του self test. Οι μαθητές/τριες που δε θα διαθέτουν τη σχετική αρνητική δήλωση αποτελέσματος δε θα μπορούν να εισέλθουν στη σχολική μονάδα -για λόγους πρόνοιας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας- και θα θεωρούνται απόντες/ούσες.
Ευχαριστούμε.