Σχολικό λεωφορείο!

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Παρουσιολόγιο “Σούπερ Ήρωες” για σούπερ τάξεις!

Αυγ 201827

Μιας και οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει, έτοιμο και το παρουσιολόγιο των Σούπερ Ηρώων μαθητών μας για την σούπερ τάξη μας!

Στο αρχείο υπάρχουν έτοιμα για εκτύπωση έγχρωμα 9 “θέσεις” για σούπερ κορίτσια και 9 θέσεις για σούπερ αγόρια της τάξης μας, με διαφορετικά χρώματα, ώστε ο καθένας να έχει το δικό του!

Μπορούμε να τα κολλήσουμε στην πόρτα μας ή και μέσα στην τάξη μας αφού τα πλαστικοποιήσουμε πρώτα, ώστε ν τα χρησιμοποιήσουμε και για άλλες χρονιές. (Αυτό μπορεί να γίνει αν γράψουμε τα ονόματα με μαρκαδόρο πάνω στο πλαστικοποιημένο φύλλο που μετά μπορούμε απλά να σβήσουμε…)

Εκτυπώστε το αρχείο σε μορφή pdf εδώ:

Παρουσιολόγιο σούπερ ήρωες

Επιτρέπεται η προσωπική χρήση για το ψηφιακό υλικό που διατίθεται στο ιστολόγιο αυτό. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευσή του σε άλλο έντυπο ή ψηφιακό μέσο με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή αρχείου. Τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα ενσωματωμένα αρχεία στις δημοσιεύσεις του ιστολογίου «Σχολικό Λεωφορείο» είναι πνευματική ιδιοκτησία του blogs.sch.gr/nantiaf/, η οποία προστατεύεται αυτοτελώς, βάσει του Ν.2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιτρέπεται η αποσπασματική αναδημοσίευση, στην οποία θα πρέπει να αναφέρεται η πηγή (https://blogs.sch.gr/nantiaf/) και να υπάρχει σύνδεσμος παραπομπής στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα «Σχολικό Λεωφορείο», από όπου θα μπορεί να γίνεται λήψη του εκάστοτε αρχείου, αν υπάρχει. Προς σεβασμό για την προσπάθειά μου και την πολύωρη δουλειά που κάνω για τη δημιουργία του υλικού του ιστολογίου μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων