Σχολικό λεωφορείο!

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Καρτελάκια μαθητών για την εκδρομή!

Αυγ 201827

Μια ωραία ιδέα για να είμαστε ακόμη πιο σίγουροι για την ασφάλεια των μαθητών μας κατά τις εκδρομές μας στη διάρκεια του σχολικού έτους είναι να φτιάξουμε και να δώσουμε σε κάθε μαθητή μας ένα καρτελάκι με τα στοιχεία του, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (αχρείαστα να’ ναι… όπως σε περίπτωση που κάποιο παιδάκι φύγει από κοντά μας χωρίς να το καταλάβει εκείνο ή κι εμείς).

Τα καρτελάκια αυτά τα πλαστικοποιούμε και με ένα λουράκι – μπρελόκ τα κρεμάμε στο λαιμό των παιδιών για να τα έχουν πάνω τους σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής!

Την ιδέα πήρα από την Γαλήνη και το φοβερό blog της «Ιδέες για δασκάλους»!

Έφτιαξα μόνη μου τα δικά μου καρτελάκια εκδρομής και είναι διαθέσιμα για εκτύπωση στον παρακάτω σύνδεσμο σε μορφή office word:

Καρτελάκια εκδρομών

Επιτρέπεται η προσωπική χρήση για το ψηφιακό υλικό που διατίθεται στο ιστολόγιο αυτό. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευσή του σε άλλο έντυπο ή ψηφιακό μέσο με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή αρχείου. Τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα ενσωματωμένα αρχεία στις δημοσιεύσεις του ιστολογίου «Σχολικό Λεωφορείο» είναι πνευματική ιδιοκτησία του blogs.sch.gr/nantiaf/, η οποία προστατεύεται αυτοτελώς, βάσει του Ν.2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιτρέπεται η αποσπασματική αναδημοσίευση, στην οποία θα πρέπει να αναφέρεται η πηγή (https://blogs.sch.gr/nantiaf/) και να υπάρχει σύνδεσμος παραπομπής στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα «Σχολικό Λεωφορείο», από όπου θα μπορεί να γίνεται λήψη του εκάστοτε αρχείου, αν υπάρχει. Προς σεβασμό για την προσπάθειά μου και την πολύωρη δουλειά που κάνω για τη δημιουργία του υλικού του ιστολογίου μου.

Αφήστε μια απάντησηTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων