Σχολικό λεωφορείο!

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Τα γενέθλια της τάξης μας σε cupcakes!

Αυγ 201826

Κάθε μαθητής μιας τάξης είναι ξεχωριστός και μοναδικός!

Για αυτό ένας τρόπος να δείξουμε στους μαθητές μας πόσο σημαντικοί είναι για εμάς και τους συμμαθητές τους είναι να του ευχηθούμε με κάρτες,ζωγραφιές και κατασκευές για τα γενέθλιά του, την ξεχωριστή ημέρα κάθε παιδιού!

 

Αν ρίξετε μια ματιά στο διαδίκτυο θα δείτε να κυκλοφορεί πολύ η χαριτωμένη ιδέα των cupcakes όπου αναγράφονται τα γενέθλια των μαθητών!

Έφτιαξα λοιπόν τα δικά μου, με σκοπό να πλαστικοποιηθούν και να αναρτηθούν στην τάξη! Κάθε cupcake είναι ένας μήνας του έτους και σε κάθε ένα σημειώνουμε τα γενέθλια του κάθε μαθητή, ώστε να θυμόμαστε ποιος έχει τα γενέθλιά του ανά μήνα και να τον κάνουμε να νιώσει όμορφα και ξεχωριστά!

Στην καρτέλα “ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ…” συμπληρώνουμε τα ονόματα των παιδιών που έχουν γενέθλια το μήνα αυτόν (…του Νίκου, της Μαρίας κλπ.)

 

 

Εκτυπώστε τα cupcakes από εδώ έγχρωμα, σε μορφή pdf:

CUPCAKES

Επιτρέπεται η προσωπική χρήση για το ψηφιακό υλικό που διατίθεται στο ιστολόγιο αυτό. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευσή του σε άλλο έντυπο ή ψηφιακό μέσο με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή αρχείου. Τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα ενσωματωμένα αρχεία στις δημοσιεύσεις του ιστολογίου «Σχολικό Λεωφορείο» είναι πνευματική ιδιοκτησία του blogs.sch.gr/nantiaf/, η οποία προστατεύεται αυτοτελώς, βάσει του Ν.2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιτρέπεται η αποσπασματική αναδημοσίευση, στην οποία θα πρέπει να αναφέρεται η πηγή (https://blogs.sch.gr/nantiaf/) και να υπάρχει σύνδεσμος παραπομπής στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα «Σχολικό Λεωφορείο», από όπου θα μπορεί να γίνεται λήψη του εκάστοτε αρχείου, αν υπάρχει. Προς σεβασμό για την προσπάθειά μου και την πολύωρη δουλειά που κάνω για τη δημιουργία του υλικού του ιστολογίου μου.
Νάντια Φάλκου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων