Σχολικό λεωφορείο!

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Rummy – Παιχνίδι Εξισώσεων για την ΣΤ τάξη!

Σεπ 20172

εξωφυλλα rummy

 

Οι εξισώσεις είναι μια νέα έννοια που εισάγεται στην ΣΤ τάξη (βέβαια, οι μαθητές ήδη από την πρώτη δημοτικού κάνουν «εξισώσεις» βρίσκοντας την απάντηση στην ερώτηση: «έχω 5 και πόσο ακόμα θέλω ως το 8; «).

κάρτα rummy - - Αντιγραφή (4)  κάρτα rummy 9 - Αντιγραφή κάρτα rummy luck

Το Rummy είναι ένα παιχνίδι καρτών με τις οποίες οι μαθητές για να φτάσουν στη νίκη απαιτείται να δημιουργήσουν εξισώσεις!

 

Κατεβάστε κι εκτυπώστε όσα χρειάζεστε για το παιχνίδι εξισώσεων αλλά και τις οδηγίες του εδώ:

Rummy κάρτες

Την ιδέα πήρα από το σάιτ teacherspayteachers.com, που υπάρχει ως παιχνίδι «equation rummy».

 

Επιτρέπεται η προσωπική χρήση για το ψηφιακό υλικό που διατίθεται στο ιστολόγιο αυτό. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευσή του σε άλλο έντυπο ή ψηφιακό μέσο με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή αρχείου. Τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα ενσωματωμένα αρχεία στις δημοσιεύσεις του ιστολογίου «Σχολικό Λεωφορείο» είναι πνευματική ιδιοκτησία του blogs.sch.gr/nantiaf/, η οποία προστατεύεται αυτοτελώς, βάσει του Ν.2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιτρέπεται η αποσπασματική αναδημοσίευση, στην οποία θα πρέπει να αναφέρεται η πηγή (https://blogs.sch.gr/nantiaf/) και να υπάρχει σύνδεσμος παραπομπής στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα «Σχολικό Λεωφορείο», από όπου θα μπορεί να γίνεται λήψη του εκάστοτε αρχείου, αν υπάρχει. Προς σεβασμό για την προσπάθειά μου και την πολύωρη δουλειά που κάνω για τη δημιουργία του υλικού του ιστολογίου μου.

Νάντια Φάλκου

Αφήστε μια απάντησηTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων