Επιτέλους Παρασκευή ( 3/4/2020)

Πάτα για να πας στο Padlet

Oυφ… επιτέλους Παρασκευή

Επιτέλους Παρασκευή και θα σκεφτόμασταν αν αφήνουμε τις τσάντες μας στο σχολείο. Έτσι και εγώ σήμερα θα σας βάλω πολλά παιχνίδια για να μάθουμε διασκεδάζοντας. Νέες ασκήσεις θα έχουμε τη Δευτέρα! Όσοι  δεν προλάβατε να ασχοληθείτε με τις παλιές ασκήσεις έχετε χρόνο μέχρι τη Δευτέρα να τις κάνετε ή να τις βάλετε στο padlet. Για να μην μπερδεύεστε με τις ημερομηνίες θα σας βάζω ασκήσεις κάθε Δευτέρα και Πέμπτη  και την Παρασκευή θα σας βάζω παιχνίδια και μικρές επαναλήψεις. Οπότε θα έχετε καιρό να δείτε και να επεξεργαστείτε τις δραστηριότητες χωρίς άγχος. 

Πρώτα πρώτα πρέπει να σας πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, οι δουλειές που βάλατε στο padlet ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ όλες!!!! Είστε αστέρια και με κάνατε πολύ περήφανη, να σας πω την αλήθεια δάκρυσα και λίγο!  Μπείτε στο padlet, καμαρώστε τις δουλειές σας και διαβάστε των συμμαθητών σας. 

Ξεκινάω με λίγη επανάληψη και μετά θα πάμε σε παιχνίδια!

Πάμε τώρα να διασκεδάσουμε!

Πάτα πάνω στο κουτάκι ! Πάτε πάνω στο κουτάκι και θα βρεις μερικές ιδέες για να διασκεδάσεις! Μην τα ανοίγεις όλα μαζί, άνοιγε μέχρι τρία την ημέρα…. καλή διασκέδαση. Για να γίνει πιο διασκεδαστικό κάνε τις δραστηριότητες μαζί με την οικογένειά σου!  Περιμένουμε εγώ και οι συμμαθητές σου να μας πεις πως διασκέδασες με όλα αυτά.

Συνέχισε με το παιχνίδι της Ανακύκλωσης!

Τα τραγούδια του Απρίλη

Καλό Σαββατοκύριακο …. με πολλά πολλά χαμόγελα, διασκέδαση, μουσική και χορό!