Μέρη του λόγου – Ρήματα ( 4/5/2020)

Μέρη του λόγου – Ρήματα

Το σημερινό σας μάθημα είναι το : Παραδοσιακά Παιχνίδια.  Διαβάστε καλά το μάθημα από το βιβλίο σας. Υπογραμμίστε αν υπάρχει κάποια λέξη που δεν την καταλαβαίνεται. Μπορείτε να την ψάξετε στο λεξικό με τον τρόπο που έχουμε πει σε προηγούμενη άσκηση ή στο λεξικό που έχετε στο σπίτι.  ΛΕΞΙΚΟ.  

Σήμερα θα κάνουμε μια μεγάλη επανάληψη στα ρήματα. Θυμηθείτε αυτά που είπαμε στο μάθημα, μελετήστε την παρουσίαση που σας έστειλα. Δείτε επίσης και τις εικόνες που έχει πιο κάτω και είστε έτοιμοι να κάνετε τις ασκήσεις. Μη βιάζεστε, πρώτα μελετήστε καλά και μετά ξεκινήστε τις δραστηριότητες, καθώς μελετάτε μπορείτε να κρατάτε σε ένα τετράδιο και σημειώσεις.  Η επανάληψη στο βιβλίο γραμματική ξεκινάει από τη σελίδα 130. ΕΝΟΤΗΤΑ 10

Πατήστε πάνω στο χελωνάκια για να κάνετε τις ασκήσεις. Ξεκίνησε από το πρώτο χελωνάκι για να πατε στις πιο δύσκολες ασκήσεις. Την τελευταία άσκηση μπορείτε να την κάνετε όσες φορές θέλετε, όταν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα μπορείτε να την στείλετε και σε μένα. Τις οδηγίες θα τις  βρείτε κάτω από τα χελωνάκια.

Καλή δουλίτσα !!

Υπάρχουν δυο τρόποι για να δεις το αποτέλεσμα αφού τελειώσεις την τελευταία  άσκηση και πατήσεις Finish!!  που βρίσκεται στο κάτω μέρος της άσκησης.

 Πατάς κάτω από  την εικονίτσα             στα γαλάζια γράμματα   και βλέπεις το βαθμό σου.

◊ Πατάς πάνω στα γαλάζια γράμματα της εικονίτσας   και μου στέλνεις με e-mail  την άσκηση σου. ( Σας έχω δώσει το email μου)