ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2016-17

Σεπ 201623

ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-17,

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΝΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

service on table tennis

2016-17

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ .

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27/9/2016 .

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

κάτω από: Ενδοσχολικά Πρωταθλήματα, Φυσική Αγωγή, Φυσική Αγωγή | | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2016-17

Συνάντηση Επιτροπών Ενδοσχολικού Πρωταθλήματος σχ.έτους 2015-16

Νοέ 201525

Η πρώτη συνάντηση των Επιτροπών για τη Διοργάνωση του Ενδοσχολικού Πρωταθλήματος σχ. ετους 2015-16  για την ανάθεση αρμοδιοτήτων και καθηκόντων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκεύη 27.11.2015 στο γραφείο Φυσικής Αγωγής (υπόγειο) ως εξής:

2ο Διάλειμμα: Οργανωτική και Εκτελεστική Επιτροπή Αγώνων

Παρακαλούνται οι παρακάτω Μαθητές και οι Μαθήτριες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην οργάνωση των αγώνων να προσέλθουν έγκαιρα στη συνάντηση:

3ο Διάλειμμα: Επιτροπή Διαιτησίας Αγώνων

Παρακαλούνται οι παρακάτω  Μαθητές και οι Μαθήτριες που έχουν δηλώσει συμμετοχή για τη διαιτησία των αγώνων να προσέλθουν έγκαιρα στη συνάντηση:

Δείτε παρακάτω τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες :

Επιτροπή Διαιτησίας:

  • Διαιτητές: διαιτητεύουν τους αγώνες σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς του κάθε αθλήματος και συνεργάζονται με την Ελλανόδικο Επιτροπή, τους κριτές/επόπτες/σημειωτές και τη γραμματεία των αγώνων (χρονομέτρη, υπέυθυνο φύλλο αγώνων, υπεύθυνο οργαντικής επιτροπής).
  • Υπεύθυνος Έφορος Αγώνα: είναι
  • Ελλανόδικος Επιτροπή: αποτελείται από πέντε άτομα: τους δύο αρχηγούς των ομάδων, τον Υπεύθυνο ‘Εφορο Αγώνα που έχει ορίσει η οργανωτική επιτροπή ανά αγώνα και άθλημα, τον Υπεύθυνο Σημειωτή για το φύλλο αγώνος στη γραμματεία του αγώνα, την υπεύθυνη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μαρία Καλφάκη ή τον/την αναπληρωτή/αναπληρώτρια καθηγητή/καθηγήτρια σε περίπτωση απουσίας της, που είναι και ο πρόεδρος της Ελλανόδικου Επιτροπής. Σε περίπτωση ισοψηφίας, η ψήφος του προέδρου είναι καθοριστική. Ασχολούνται με θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της διαιτησίας και της εκτελεστικής επιτροπής κατά τη διάρκεια των αγώνων, παρατηρούν και καταγράφουν την εξέλιξη των αγώνων και επιπλέον εκδικάζουν τυχόν ενστάσεις. Επίσης, αποφασίζει για την αλλαγή ή την ακύρωση ενός αγώνα λόγω άσχημων εξωτερικών συνθηκών, καθορίζει τις διορθώσεις στους χρόνους αν χρειάζεται να γίνουν, ακυρώνει τον αγώνα σε εξαιρετικές περιπτώσεις, σε περίπτωση αναβολής του αγώνα καθορίζει την επανάληψή του. Τέλος, αποφασίζει για όλα τα θέματα που προέκυψαν και δεν προβλέπονται από τους κανονισμούς πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα και πριν αποφασίσει για κάποια τιμωρία αθλητή ή ομάδας, ο αθλητής ή ο υπεύθυνος της ομάδας (και μόνο αυτός/αυτή/αυτοί) έχει το δικαίωμα να απολογηθεί αν αυτό ζητηθεί εκγαίρως από την πλευρά του.
  • Κριτές Αγώνων/ Επόπτες γραμμών: είναι βοηθός του διαιτητή και ελέγχει αν η μπάλλα περάσει από τις γραμμές στο ποδόσφαιρο και την πετοσφαίριση, ποια ομάδα έχει στην κατοχή της την μπάλλα, τα οφσάιντ στο ποδσφαιρό και τυχόν παραβάσεις που λόγω θέσης δεν μπορεί να παρατηρήσει ο διαιτητής του αγώνα.

Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων :

 • Υπεύθυνοι Προκήρυξης Αγώνων & Κλήρωσης: ετοιμάζουν την προκήρυξη των αγώνων, κοινοποιούν τους κανονισμούς κατά άθλημα στον πίνακα ανακοινώσεων, ενημερώνουν τους αρχηγούς των ομάδων για να μπορέσουν να είναι παρόντες/παρούσες στην κλήρωση και για τον προγραμματισμό των αγώνων ή τις τυχόν αλλαγές στον προγραμματισμό.
 • Υπεύθυνοι Αθλητικών Εγκαταστάσεων Αγώνων: επιθεωρούν την ασφάλεια των αθλητικών εγκαταστάσεων και διευθετούν την ελεύθερη χρήση τους για την προθέρμασνη και την προετοιμασία των ομάδων/ατόμων που έχουν αγώνα. Σε αγώνες κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, λαμβάνουν μέτρα ώστε οι θεατές να μην ενοχλούν την έκβαση του αγώνα και να μην εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.
 • Υπεύθυνοι Λογότυπου Αγώνων: φτιάχνουν το λογότυπο των ενδοσχολικών αγώνων για το σχολικό έτος 2015-16.
 • Υπεύθυνοι διοργάνωσης τελετής λήξης : οργανώνουν την τελετή λήξης και την απονομή των διπλωμάτων ή των αναμνηστικών ανά άθλημα.
 • Υπεύθυνοι διπλωμάτων και προσκλήσεων: φτιάχνουν και εκτυπώνουν τις τυχόν προσκλήσεις και τα διπλώματα των αγώνων ανά άθλημα.
 • Υπεύθυνοι Χορηγιών:  είναι υπεύθυνοι για την εύρεση χορηγιών για το Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα με στόχο την αγορά αθλητικού υλικού (εάν χρειάζεται) κτλ. και συνεργάζονται με τους υπεύθυνους για την εκτύπωση των αφισών, των βεβαιώσεων συμμετοχής, κτλ.
 • Υπεύθυνοι Αφίσας Αγώνων: φτιάχνουν την αφίσα των αγώνων ανά άθλημα, την αφίσα για τους τελικούς αγώνας ανάάθλημα και την αφίσα για την τελετή λήξης.
 • Υπεύθυνοι Επικοινωνίας : ενημερώνουν όλη τη σχολική κοινότητα για τα αποτελέσματα των αγώνων και τα αναρτούν δακτυλογραφημένα στον πίνακα ανακοινώσεων ανά άθλημα ή τις τυχόν αναβολές και αλλαγές κάθε εβδομάδα.
 • Υπεύθυνοι στατιστικής επεξεργασίας αποτελεσμάτων αγώνων: μαζεύουν όλα τα στατιστικά δεδομένα και στοιχεία των αγώνων και στο τέλος πραγματοποιούν στατιστική ανάλυση όλων των δεδομένων ανά άθλημα με στόχο να τα προσκομίσουν στους υπεύθυνους παρουσίασης του Ενδοσχολικού Πρωταθλήματος.
 • Υπεύθυνοι Φωτογράφισης:κρατούν φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες ανά άθλημα κατόπιν άδειας από τους γονείς των μαθητών/αθλητών και των μαθητριών/αθλητριών και το παραδίδουν μετά από σχετική επεξεργασία στους υπεύθυνους της τελικής παρουσίασης του Ενδοσχολικού Πωρατθλήματος.
 • Υπεύθυνοι τελικής παρουσίασης Ενδοσχολικού Πρωταθλήματος:   αφού πάρουν τα αποτελέσματα και τα στατιστικά των αγώνων, φτιάχνουν σε μορφή power point ή άλλη μορφή (πχ.video) και παρουσιάζουν το Ενδοσχολικό πρωτάθλημα κατά την τελετή λήψης των αγώνων.

Εκτελεστική Επιτροπή Αγώνων / Γραμματεία Αγώνων:

 • Υπεύθυνοι Σημειωτές Φύλλων Αγώνων: συμπληρώνουν το φύλλο αγώνων ανά άθλημα και συτνεργάζονται στενά με τους υπεύθυνους του χρονομέτρου, τους διατητές/κριτές/επόπτες/βοηθούς διαιτητών, τους υπεύθυνους διαπίστευσης των αθλητών/αθλητριών και των θεατών. Επιλέον, συμμετέχουν στην Ελλανόδικο Επιτροπή για τον αγώνα στον οποίο συμμετείχαν ως γραμματεία.
 • Υπεύθυνοι χρονόμετρου: κρατούν τον οριζόμενο χρόνο για κάθε αγώνα και ενημερώνουν τους διαιτητές και τους υπεύθυνους σημειωτές των φύλλων αγώνων για τον χρόνο των φάουλ.
 • Υπεύθυνοι αθλητικού υλικού: φέρουν και φυλάσσουν  το αθλητικό υλικό ανά άθλημα και αγώνα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.
 • Υπεύθυνοι διαπίστευσης αθλητών/αθλητριών: καταγράφουν  και ελέγχουν αν οι αθλητές/αθλήτριες που συμμετέχουν σε κάθε ομάδα ανά άθλημα είναι οι εγγεγραμμένοι ανά ομάδα.
 • Υπεύθυνοι θεατών: καταγράφουν και ελέγχουν εάν οι θεατές ενοχλούν με οποιονδήποτε τρόπο την διεξαγωγή των αγώνων και εισηγούνται ποινές στην Ελλανόδικο Επιτροπή ή επαίνους
 • Υπεύθυνοι Πρώτων Βοηθειών:

Περισσότερες πληροφορίες : https://blogs.sch.gr/mkalfaki/?page_id=83

κάτω από: Ενδοσχολικά Πρωταθλήματα, Φυσική Αγωγή, Φυσική Αγωγή | | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνάντηση Επιτροπών Ενδοσχολικού Πρωταθλήματος σχ.έτους 2015-16

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΑ & ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2014-15

Σεπ 201417

Για την κατάθεση των προτάσεών σας ακολουθήσετε το παρακάτω link:

https://docs.google.com/forms/d/1GvNQFMBF9iExtsyHJa8stBSsu7TnKz2Tl65pl-5alEM/viewform

sport-for-all-Logo

κάτω από: Ενδοσχολικά Πρωταθλήματα, Φυσική Αγωγή, Φυσική Αγωγή | | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΑ & ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2014-15

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΑ & ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2014-15

Ιούν 20148

Προς τους μαθητές και τις μαθήτριες Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη του 1ου ΠΠ ΓΕΛ Αθήνας:

Ενημέρωση για τη Διοργάνωση των Εσωτερικών και Διασχολικών Πρωταθλημάτων σχ.έτους 2014-15

Εάν έχετε Προτάσεις για τα εσωτερικά πρωταθλήματα του Λυκείου και τα διασχολικά πρωταθλήματα Λυκείων για το σχ.έτος 2014-15, παρακαλώ πολύ καταθέστε τις έως 30 Αυγούστου 2014 στο παρακάτω link:

https://docs.google.com/forms/d/1GvNQFMBF9iExtsyHJa8stBSsu7TnKz2Tl65pl-5alEM/viewform

Για την πλήρη κατάθεση και αξιολόγηση της πρότασης, χρειάζεται να περιλαμβάνονται Σχέδια δράσης σχετικά με τα παρακάτω:

 1. Οργανόγραμμα,
 2. κανονισμοί,
 3. πλαίσιο αγώνων,
 4. διαιτητές-κριτές,
 5. οργανωτική επιτροπή,
 6. ημερομηνίες & τόπος διεξαγωγης,
 7. υλικοτεχνική υποδομή,
 8. ιατρική κάλυψη αγώνων,
 9. αφίσα αγώνων,
 10. πρόσκληση σχολείων για συμμετοχή,
 11. χορηγοί

Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Μαρία Καλφάκη

κάτω από: Ενδοσχολικά Πρωταθλήματα, Φυσική Αγωγή, Φυσική Αγωγή | | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΑ & ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2014-15

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡ.ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2013-14

Μαΐ 201428

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ενδοσχολικό Πρωτἀθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2013-14 στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, όπου συμμετείχαν 33 μαθητές και μαθήτριες σε μεικτούς αγώνες. Η κλήρωση ανέδειξε τους παρακάτω αγώνες :

ΑΓΩΝΕΣ Α’ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

3η Τελική φάση:

1)Φρουδάκης-Τζάφα

2)Ρέμσακ-Παναγοπούλου

3)Πιχλίνσκι-Παπαδοπούλου Β.

4)Χατζή-Κανούτος

5)Παύλου-Παπαχρήστος

 

4η φάση:

1)Νικητής 1 με 2 από αγώνα τρίτης φάσης

2)Νικητής 3 με 4 από αγώνα τρίτης φάσης

3)5ος περνάει χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση

 

5η φάση:

Όλοι οι νικητές της τέταρτης φάσης παίζουν μεταξύ τους και βγαίνει πρώτη,δεύτερη και τρίτη θέση.

 

ΑΓΩΝΕΣ Β’ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

 

3η φάση:

1)Κομίνης-Παπαδόπουλος Π.

2)Τζανετάκης Α.-Καλαντζής Γ.

3)Καφούσιας-Παπαδόπουλος Ευθ.

Τελικός Πίνακας με κατάταξη βάσει βαθμολογίας:

3Η ΦΑΣΗ Α΄ ΚΛΗΡΩΣΗ 3Η ΦΑΣΗ Β΄ ΚΛΗΡΩΣΗ 5Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
ΦΡΟΥΔΑΚΗΣ -ΤΖΑΦΑ ΚΟΜΙΝΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Π. Α & Β ΚΛΗΡΩΣΗ 4ΗΣ ΦΑΣΗΣ
ΡΕΜΣΑΚ-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ-ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΡ.
ΠΙΧΛΙΝΣΚΙ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Β. ΚΑΦΟΥΣΙΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
ΧΑΤΖΗ-ΚΑΝΟΥΤΟΣ ΤΖΗΜΑΣ-ΚΑΛΑΝΤΖΗ Α. ΚΑΝΟΥΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΑΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΜΠΛΕΪΚ Φ.
Η παρουσίαση της οργάνωσης και των αποτελεσμάτων του Ενδοσχολικού Πρωταθλήματος Επ.Αντισφαίρισης σχ.έτους 2013-14 έγινε στην εκδήλωση του σχολείου για την παρουσίαση των ομίλων, των προγραμμάτων και των δραστηριοτήτων του σχολείου, την Τετάρτη 14 Μαϊου 2014 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη (γέφυρα Πουλόπουλου).  Στο τέλος της εκδήλωσης, δόθηκαν και τα  τιμητικά διπλώματα με τις διακρίσεις και τις συμμετοχές των μαθητών-τριών, μαζί με το κυπελλο για τον νικητή της 1ης θέσης, τα οποία ήταν ευγενή χορηγία του Συλλόγου Αποφοίτων του 1ου Γυμνασίου_Λυκείου ΑΘηνών. Συγχαρητήρια στους νικητές-τριες.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς και την σχολική οργανωτική επιτροπή για το έργο της.

 

Τελικά Αποτελέσματα:

 

1η θέση: ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
2η θέση: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
3η θέση:ΚΑΝΟΥΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

κάτω από: Ενδοσχολικά Πρωταθλήματα, Φυσική Αγωγή, Φυσική Αγωγή | | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡ.ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2013-14

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Μαρ 201418

Αποτελέσματα των αγώνων Πετοσφαίρισης του 1ου ΠΠ ΓΕΛ Αθηνας «Γεννάδειο» στο Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα «Ευ Αγωνίζεσθαι» σχ.έτους 2013-14

Ολοκληρώθηκε ο 1ος και 2ος γύρος του ενδοσχολικού πρωταθλήματος  Πετοσφαίρισης. Ο μικρός και μεγάλος τελικός τον 3ο γύρο θα ανακοινωθεί μόλις τα γήπεδα στο Γυμναστήριο «Φωκιανός» θα είναι έτοιμα και θα δοθούν προς χρήση.  Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1ος γύρος:

αγώνας 1: κίτρινοι – γαλαζοπράσινοι 2-1

αγώνας 2: πράσινοι – κόκκινοι 2-0

αγώνας 3: κίτρινοι -πράσινοι 0-2

αγώνας 4: γαλαζοπράσινοι – κόκκινοι 2-1

αγώνας 5: κίτρινοι – κόκκινοι 2-0

αγώνας 6: γαλαζοπράσινοι- πράσινοι 2-0

Βαθμολογία

ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕΤ ΥΠΕΡ ΣΕΤ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
ΠΡΑΣΙΝΟΙ 3 2 1 4 2 5
ΚΙΤΡΙΝΟΙ 3 2 1 4 3 5
ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ 3 2 1 5 3 5
ΚΟΚΚΙΝΟΙ 3 0 3 1 6 3

Τελική κατάταξη 1ου γύρου:

1.Πράσινοι

2.Γαλαζοπράσινοι

3.Κίτρινοι

4.Κόκκινοι

2ος γύρος: Ημιτελική Φάση

Α: γαλαζοπράσινοι – κόκκινοι 2-0

Β: κίτρινοι – πράσινοι 2-0

30ς γύρος: Τελική Φαση

Μεγάλος τελικός: γαλαζοπρασινοι-κίτρινοι

Μικρός τελικός: πράσινοι – κόκκινοι

Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλες τις ομάδες, στη συντονιστική επιτροπή  και στους διαιτητές-κριτές των αγώνων!!!

κάτω από: Ενδοσχολικά Πρωταθλήματα, Φυσική Αγωγή, Φυσική Αγωγή | | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠ.ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μαρ 201417

Το ενδοσχολικό πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφάιρισης έχει αλλαγές στον προγραμματισμό του λόγω της διεξαγωγής του ενδοσχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Για την εύρυθμη λειτουργία του Πρωταθλήματος, οι αγώνες της 3ης κληρωσης στην επιτραπέζια ανισφαίριση αναβάλλονται προσωρινά και μετατίθενται μετά τις 2.4.2014. Θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση για την επανεναρξη του. Παρακαλείστε όπως να ενημερώνεστε από το παρών ιστολόγιο, τους πίνακες ανακοινώσεων στο σχολείο, καθώς και από τη συντονιστική επιτροπή. Επίσης, σχετικά με τη συμμετοχή και την έγκαιρη προσέλευση των αθλητών-τριών στους αγώνες, έχει παρατηρηθεί τόσο καθυστερηση στην άφιξη, όσο και αλλαγές στις ημέρες των αγώνων. Σε περίπτωση καθυστέρησης χωρίς ιδιαίτερους λόγους, ο αθλητής-η αθλήτρια ακυρώνεται και νικητής ανακηρύτεται ο αθλητής-τρια που ήταν στον αγωνιστικό χωρό. Σε περίπτωση που και οι δύο αθλητές απουσιάζουν, μηδενίζονται και οι δύο. Επίσης, στην περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας του αγώνα, αυτό ενέχται στην κρίση της συντονιστικής επιτροπής και πρέπει να συντρέχουν λόγοι μη υπαιτιότητας και αδυναμίας πραγματοοποίησης του αγωνα λόγω εξωτερικών παραγόντων.

Ξεκίνησε σήμερα το Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Μείνετε συντονισμένοι στο παρών ιστολόγιο για να ενημερωθείτε για τα αποατελέσματα των αγώνων, αλλά και έτοιμοι για να ενισχύσετε την ομάδα του τμηματός σας με ομαδικό πνεύμα και σύμφωνα με τους κανόνες και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» . Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες !!!

 

κάτω από: Ενδοσχολικά Πρωταθλήματα, Φυσική Αγωγή, Φυσική Αγωγή | | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠ.ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΑ & ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μαρ 20142

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα Ενδοσχολικά Πρωταθλήματα «Ευ Αγωνίζεσθαι»  για το σχολικό έτος 2013-14 του 1ου ΠΠ ΓΕΛ Αθήνας «Γεννάδειο»:

1.Επιτραπέζια Αντισφάιριση: βρίσκεται στην φάση με τους αγώνες στην Α Κλήρωση

2.Πετοσφαίριση: βρίσκεται στην φάση με τους αγώνες στον Α γύρο αγώνων

*Προσεχώς θα ανακοινωθούν στο παρόν ιστολόγιο τα αποτελεσματα των αγώνων μόλις ολοκληρωθεί η Α Φάση κατά άθλημα.

*Σε εκκρεμμότητα βρίσκεται η διοργάνωση των αγώνων Καλαθοσφαίρισης. Παρακαλείται η οργανωτική επιτροπή να επισπεύσει τις διαδικασίες οργανώσης μέχρι την Παρασκευή 7.3.2014.

*Οι τελικές φάσεις θα οριστούν κατά άθλημα.Οι μικροί και μεγάλοι τελικοί, εκτός από την πρώτη ανακοίνωση σύμφωνα με το σχετικό οργανόγραμμα,  θα ανακοινωθούν εδώ για τον ακριβή τόπο και ώρα διεξαγωγής τους.

*Στην διοργάνωση των ενδοσχολικών αγώνων του σχολικού έτους 2013-14, τη χορηγία των επαίνων, βραβείων και αναμνηστικών διπλωμάτων έχει αναλάβει ο Σύλλογος Αποφοίτων του Γυμνασίου -Λυκείου του 1ου ΠΠ Αθήνας.

*ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  Ή ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2013-2014 & 2014-2015, ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

https://docs.google.com/forms/d/1GvNQFMBF9iExtsyHJa8stBSsu7TnKz2Tl65pl-5alEM/viewform

 

 

 

κάτω από: Ενδοσχολικά Πρωταθλήματα, Φυσική Αγωγή, Φυσική Αγωγή | | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΑ & ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Φεβ 201423

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

1Ο ΠΠ ΓΕΛ ΑΘΗΝΑΣ «ΓΕΝΝΑΔΕΙΟ»

ΣΧ. ΕΤΟΣ 2013-14

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : 25/02-12/03/2014

 

 • 1ΟΣ ΓΥΡΟΣ*

 

ΤΡΙΤΗ 25/02/2014

 

ΑΠΟ ΤΟ 2Ο   ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 1-ΚΛΗΡΩΣΗ 1-2

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΤΑΚΑΛΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/02/2014

ΑΠΟ ΤΟ 2Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 2 – ΚΛΗΡΩΣΗ 3-4

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΖΑΡΜΠΙΝΗΣ – ΗΣΑΪΟΓΛΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 27/02/2014

ΑΠΟ ΤΟ 2Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 3 – ΚΛΗΡΩΣΗ 1-3

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΧΑΤΖΗ – ΚΑΦΡΙΤΣΑ

ΤΡΙΤΗ 04/03/2014

ΑΠΟ ΤΟ 2Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 4 – ΚΛΗΡΩΣΗ 2-4

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΖΑΡΜΠΙΝΗΣ – ΗΣΑΪΟΓΛΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 05/03/2014

ΑΠΟ ΤΟ 2Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 5 – ΚΛΗΡΩΣΗ 1-4

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΤΑΚΑΛΟΥ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/03/2014

ΑΠΟ ΤΟ 2Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 6 – ΚΛΗΡΩΣΗ 2-3

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΖΑΡΜΠΙΝΗΣ – ΗΣΑΪΟΓΛΟΥ

 • 2ΟΣ ΓΥΡΟΣ*

 

ΤΡΙΤΗ 11/03/2014

 

ΑΠΟ ΤΟ 2Ο   ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (ΟΙ 2 ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:………………………………………………………………………….

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/03/2014

ΑΠΟ ΤΟ 2Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΙΚΟΣ (ΟΙ 2 ΕΠΟΜΕΝΟΙ  ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:………………………………………………………………………….

 

 • *ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ
 • *ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ/ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

κάτω από: Ενδοσχολικά Πρωταθλήματα, Φυσική Αγωγή, Φυσική Αγωγή | | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Φεβ 201423

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

1Ο ΠΠ ΓΕΛ ΑΘΗΝΑΣ «ΓΕΝΝΑΔΕΙΟ»

ΣΧ. ΕΤΟΣ 2013-14

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : 18-27/03/2014

 

 • Α΄ ΦΑΣΗ*

 

ΤΡΙΤΗ 18/03/2014

 

2Ο – 3Ο  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 1:Α1-Α3

4Ο – 5Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 2:Α3-Α2

6Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 3: Α2-Α1

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/03/2014

2Ο – 3Ο  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 4:  Β2-Β3

4Ο – 5Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 5: Β1-Β4

6Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 6: Β1-Β3

ΠΕΜΠΤΗ 20/03/2014

2Ο – 3Ο  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 7:  Β2-Β1

4Ο – 5Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 8: Β3-Β4

6Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 9: Β4-Β2

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/03/2014

2Ο – 3Ο  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 10: Γ1-Γ2

4Ο – 5Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 11:  Γ2-Γ3

6Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 12: Γ3-Γ1

 • Β΄ ΦΑΣΗ*

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/03/2014

2Ο – 3Ο  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 13: Α ΤΑΞΗ-2Ο Β ΤΑΞΗ

4Ο – 5Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 14: Γ ΤΑΞΗ -1Ο Β ΤΑΞΗ

 

ΠΕΜΠΤΗ 27/03/2014

 

2Ο – 3Ο  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 15: ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ 13 & 14

4Ο – 5Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ : ΑΓΩΝΑΣ 16: ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ- ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ13 & 14

 • *ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ
 • *ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ/ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

κάτω από: Ενδοσχολικά Πρωταθλήματα, Φυσική Αγωγή, Φυσική Αγωγή | | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
« Παλιότερα άρθρα

Πρόσφατα άρθρα

Αρχείο

Οκτώβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Translate

Τι είναι η γνώση?

Knowledge is power

Brain Gymnastics – Σκακιστική άσκηση

logo5

logo5


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων