Η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στην 11η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Πολυφωνικής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στο 11ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα, η 11η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ του 37ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, κορυφαίου Φεστιβαλικού θεσμού και πρότυπο επαρχιακού Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί από 28 Μαρτίου- 14 Απριλίου 2019, στην πόλη της Καρδίτσας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Χορωδιών παγκοσμίως με την συμμετοχή 130 χορωδιών από Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργαζόμενο με τρία μεγάλα φεστιβάλ-διαγωνισμούς- εκπαιδευτικούς θεσμούς του εξωτερικού.

Μία από τις ωραιότερες βραδιές η Παρασκευή 12 Απριλίου, προτελευταία ημέρα, στις 8:30 μ.μ., η 11η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας με πέντε Χορωδίες από την Λάρισα, τη Βάρη, την Κέρκυρα και την Αργολίδα.

Χορωδίες με διαφορετικό ύφος, διαφορετικό ρεπερτόριο και διαφορετικό ήχο πρόσφεραν καταπληκτικές βραδιές. Σχολικές Χορωδίες, μαθητές και μαθήτριες με τους εκπαιδευτικούς τους μελέτησαν σημαντικά έργα διαφόρων εποχών και ύφους και τα παρουσίασαν, εμβαθύνοντας στην ερμηνεία τους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΩΡΑ 8:30 μ.μ.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ”MOUZAKI PALACE HOTEL”

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

1) Χορωδία Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου Λάρισας, υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Κουγιάννη,

2)Μικτή Χορωδία Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας, υπό τη διεύθυνση της Αικατερίνης Μαραμή,

3) Χορωδία 1ου ΕΠΑΛ Βάρης Αττικής, υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Σύρου,

4) Χορωδία 2ου Γυμνασίου Κέρκυρας, υπό τη διεύθυνση της Αριάδνης Σίσκου,

5) Χορωδία Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Γεωργίου.


Το Κοινό Έργο είναι η σύνθεση του Θεόδωρου Αντωνίου «ΣΤ’ ΑΛΟΓΑ» που θα ερμηνευτεί στο τέλος της βραδιάς από όλες τις χορωδίες που θα διευθύνει ο Νίκος Ευθυμιάδης.
Περισσότερα

Σχετικά με dzaxar

καθηγήτρια μαθηματικών


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις- Νέα, Συμμετοχές. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.