Συμμετοχή μαθητών και μαθητριών στους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. «Ο Θαλής» και «Ο Παλαμήδης»

Θερμά συγχαρητήρια στους 198 μαθητές και μαθήτριες της Αργολίδας που πήραν μέρος το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στο μαθηματικό διαγωνισμό «Ο Θαλής» και «Ο Παλαμήδης»! Αυτή η συμμετοχή έχει ιδιαίτερη αξία διότι θυσίασαν το πρωινό του Σαββάτου για να διαγωνιστούν στα μαθηματικά! Αυτό δίνει ιδιαίτερη χαρά και ελπίδα για το μέλλον στη μαθηματική κοινότητα.

Ειδικότερα εκφράζουμε συγχαρητήρια στους 20 μαθητές και τις μαθήτριες  του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για τη συμμετοχή τους στον 80ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά “Ο Θαλής” της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και στον 3ο Τοπικό Διαγωνισμό του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Αργολίδας «Ο Παλαμήδης» που πραγματοποιήθηκαν  στο 1ο Γενικό Λύκειο  Άργους το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9:00 π.μ.

Ο διαγωνισμός “Ο Θαλής” απευθύνεται σε μαθητές/-τριες Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και ο διαγωνισμός “Ο Παλαμήδης” για την Α΄ Γυμνασίου.

Ευχόμαστε σε όλους “Καλά αποτελέσματα” και τους επισημαίνουμε ότι αξία έχει η συμμετοχή, η εμπειρία, η διαδρομή, το “ταξίδι” που μας χαρίζει και όχι τόσο το αποτέλεσμα ενός διαγωνισμού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

 

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: , , , , , , , , , | Σχολιάστε

Αξιολόγηση προσφορών για την 7ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Βέλγιο…

Αξιολόγηση προσφορών για την 7ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Βέλγιο, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. 790/31‐10‐2019 επαναπροκήρυξη πρόσκλησης  εκδήλωσης  ενδιαφέροντος και τροποποίηση ως προς τις ημερομηνίες

 

Σήμερα,   6-11-2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30 στο γραφείο της Διευθύντριας  του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, η Επιτροπή Αξιολόγησης  Προσφορών αποτελούμενη από:

Πρόεδρο: Ελισάβετ Χατζηνικολάου       Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Μέλος: Βασίλειος Κατσαρός                   Υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Μέλος: Χρυσούλα Κουτελιά                    Εκπαιδευτικός του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Μέλος: Βασίλειος Σωτηρόπουλος          Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων

Μέλος: Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος    Πρόεδρος του 5μελούς συμβουλίου της Α2 Λυκείου

συνεδρίασε  με  θέμα: «Αξιολόγηση προσφορών τουριστικών γραφείων για την εκπαιδευτική εκδρομή στο Βέλγιο με ημερομηνίες αναχώρησης μεταξύ 26/3/2020 και 2/4/2020» και αφού έλαβε υπόψη της:

α) τη  με  αρ.33120/ΓΔ4/28-2-2017 Υ.Α. με θέμα «Εκδρομές, εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εντός και εκτός χώρας. (άρθρο 9, παρ1)

β) τη με αρ.16/15‐10-2019 Πράξη του Συλλόγου Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας
γ) τη με αρ. πρωτ. 790/31‐10‐2019 επαναπροκήρυξη της πρόσκλησης  εκδήλωσης  ενδιαφέροντος για την παραπάνω εκπαιδευτική εκδρομή, και τροποποίηση ως προς τις ημερομηνίες, διαπιστώνει ότι παρελήφθησαν μόνο δύο προσφορές από τα τουριστικά γραφεία Zafiris Tours και Staikos Tours, και γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 790/31/10/19 επαναπροκήρυξη της πρόσκλησης  εκδήλωσης  ενδιαφέροντος, κηρύσσει τον διαγωνισμό άγονο και αποφασίζει να προβεί σε απευθείας ανάθεση της παραπάνω εκδρομής.

 

       

Η Πρόεδρος                                                          Τα  μέλη:

Βασίλειος Κατσαρός
 Χατζηνικολάου Ελισάβετ Χρυσούλα Κουτελιά

 

Σωτηρόπουλος Βασίλειος

Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: , , | Σχολιάστε

Πεζοπορία στη φύση

Πεζοπορία στη φύση έκανε στο πλαίσιο του σχολικού περιπάτου ομάδα μαθητών και μαθητριών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδαςμε τους εκπαιδευτικούς τους. Η πεζοπορία είχε μήκος 8.7 χιλιομέτρων και περιείχε ξενάγηση από τον καθηγητή Παναγιώτη Ψύχα, προς την εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Προσύμνη.

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: | Σχολιάστε

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στην Καρυά

Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας συμμετείχε στις δραστηριότητες στην Καρυά για την Ημέρα Σχολικού  Αθλητισμού στις 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Τρία σχολεία συνολικά από Ναύπλιο και Άργος (Μουσικό Σχολείο, 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, 4ο Γυμνάσιο Άργους), επισκέφτηκαν την Καρυά για την Ημέρα του Σχολικού Αθλητισμού. 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες πήραν μέρος σε διάφορα αθλήματα, όπως μπάσκετ και ποδόσφαιρο, είχαν την δυνατότητα να παίξουν παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού στο χωριό, αλλά και να περιηγηθούν με έναν αξιοθαύμαστο περίπατο.

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα, Συνεργασίες | Ετικέτες: , | Σχολιάστε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΑ ΣΤΙΣ 27/09/2019

 ( ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ)

(33120/ΓΔ4/28-2-2017 Υ.Α.)

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, ταξιδιωτικά γραφεία και λοιποί δικαιούχοι, που κατέχουν άδεια λειτουργίας σε ισχύ, αποδέχονται και μπορούν να ανταποκριθούν απολύτως, στους απαράβατους όρους της παρούσης, να καταθέσουν στο Σχολείο, κλειστές , σφραγισμένες προσφορές, σε επίσημο έντυπο με όλα τα διακριτικά στοιχεία και αριθμούς της επιχείρησης ή του ιδιοκτήτη, όπως είναι καταγεγραμμένοι στα μητρώα του ΕΟΤ, ή του Υπουργείου Μεταφορών.  Η προσφορά θα συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά που παρακάτω αναφέρονται.

Δικαιολογητικά: Οι προσφορές θα συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση,  ότι οι υποψήφιοι κατέχουν  δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ. Στην υπεύθυνη δήλωση των ταξιδιωτικών γραφείων θα δηλώνεται επιπλέον ότι κατέχουν και ειδικό σήμα  σε ισχύ.

 Αν υπάρχουν μεταφορικά  μέσα  μισθωμένα από άλλη επιχείρηση, θα  αναφερθούν με δήλωση από τον ανάδοχο τα πλήρη επίσημα  στοιχεία του εκμισθωτή, μέχρι την ημερομηνία  διεξαγωγής  της εκδρομής.

Υποβολή προσφορών: μέχρι  23-09-2019, ώρα  09.00 π.μ., σύμφωνα με τους απαράβατους όρους που ακολουθούν. Oι σφραγισμένες σε φάκελο προσφορές όταν παραληφθούν, θα πρωτοκολληθούν στην εξωτερική τους επιφάνεια και θα αναγραφεί  η ώρα παραλαβής. Το άνοιγμα των προσφορών, από την επιτροπή θα γίνει την 23-09-2019,  ώρα 10.00 π.μ, παρουσία  των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να παρίστανται.  

 Η αξιολόγηση θα γίνει σε κλειστή συνεδρίαση της επιτροπής του Σχολείου, την ίδια  ημέρα ή σε άλλη συνεδρίαση.

Προσφορά και Δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν υποχρεωτικά και εμπρόθεσμα. Η   εκπρόθεσμη κατάθεση της προσφοράς, η μη κατάθεση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών, η παράλειψη αναφοράς  του συνολικού κόστους  στην προσφορά,  επιφέρουν αποκλεισμό από τη διαδικασία αξιολόγησης.

Oικονομικά στοιχεία:  θα περιγράφονται  οι  οικονομικές απαιτήσεις, για όλες τις υπηρεσίες, αναλυτικά, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, το συνολικό κόστος και το αναλογούν κόστος  ανά  άτομο.

Προκαταβολή: Αν ζητείται, να αναφέρεται το απαιτούμενο ποσό. Να αναφερθούν οι πιθανές  οικονομικές απαιτήσεις, αν η εκδρομή αναβληθεί ή ματαιωθεί μετά την υπογραφή του συμφωνητικού. Αντίγραφο της προσφοράς θα υποβληθεί και σε ηλεκτρονική   μορφή σε c.d., στον ίδιο κλειστό φάκελο.

Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός και θα κατακυρωθεί  υπέρ του μειοδότη, υπό την προϋπόθεση ότι από την προσφορά του θα προκύπτει ότι μπορεί να ανταποκριθεί  απολύτως  στους απαράβατους όρους της παρούσης και ότι έχει υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι προσφορές και η πράξη αξιολόγησης και κατάταξης των υποψηφίων, θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Σχολείου. Προφορική ενημέρωση, για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δεν θα γίνει προς τους υποψηφίους.  Μετά την δημοσίευση θα δοθεί προθεσμία   τριών εργάσιμων ημερών, για υποβολή ενστάσεων για την εγκυρότητα της αξιολόγησης  και στη συνέχεια θα δημοσιευτεί η απόφαση και  η τελική πράξη ανάθεσης.

Ο διαγωνισμός μπορεί να κηρυχτεί άγονος αν δεν υπάρχουν προσφορές ή δεν είναι οι προβλεπόμενες από τη Υ.Α, ο διαγωνισμός παρατείνεται και  επαναλαμβάνεται.

Ο διαγωνισμός μπορεί να κηρυχτεί μερικώς άγονος αν εκ των πραγμάτων η προσφορά του μειοδότη υστερεί ποιοτικά ως προς κάποιο στοιχείο των απαιτήσεών μας. Στην περίπτωση αυτή ο διαγωνισμός μπορεί να επαναληφθεί ή να ματαιωθεί η εκδρομή.

Ο διαγωνισμός μπορεί ακόμη να καταστεί εκ των πραγμάτων μερικώς «άγονος» και ατελέσφορος παρά την αρχική κατάταξη των υποψηφίων και την ανακήρυξη μειοδότη, αν οι μαθητές δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις του μειοδότη.  Οι προσφορές, που θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τρεις (3), κατατίθενται κλειστές στο σχολείο. 

Απευθείας ανάθεση: Σε περίπτωση που δεν έχουν  αποσταλεί τρείς προσφορές μέχρι την ημερομηνία και ώρα που έχει ορισθεί, σύμφωνα με την προκήρυξη, ο διαγωνισμός επαναπροκηρύσσεται  .

Αν και πάλι δεν υποβληθούν  τρεις  προσφορές  θα γίνει απευθείας ανάθεση.

Καμία προφορική διαπραγμάτευση, προ ή μετά  την ανάθεση, δεν είναι αποδεκτή, όλα τα αιτήματα διευκρινίσεων, επί της πρόσκλησης, θα  υποβάλλονται γραπτώς. Προφορική  αμφισβήτηση, των όρων της  παρούσης, προειδοποιήσεις για ενστάσεις, προσφυγές  ή  διασπορά φημών, απόπειρα δυσφήμισης ή επηρεασμού της επιτροπής, μπορεί  να προκαλέσουν ζήτημα αποκλεισμού.

 ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ ΟΡΟΙ

  1. Στοιχεία εκδρομής

 Χρόνος: ημερομηνία διεξαγωγής:  Παρασκευή   27/9/2019

Αριθμός μαθητών:  220

Αριθμός συνοδών Καθηγητών: 20

(Αν η δαπάνη για τους συνοδούς καθηγητές προσφερθεί δωρεάν, θα πρέπει να αναφέρεται ότι αυτή δεν θα επιβαρύνει τους μαθητές).

Μέσα: 5 (πέντε) τουριστικά λεωφορεία.

Αναχώρηση στις 27/09/2019 και ώρα  8.45 από το σχολείο για Καρυά και επιστροφή στις 12.30 στο σχολείο.

  1. Ιδιωτικό συμφωνητικό υπογεγραμμένο από τα δυο μέρη σε δυο αντίγραφα που στη συνέχεια θα θεωρηθούν από ΔΟΥ.

Δείτε όλο το έγγραφο https://blogs.sch.gr/mgymarg/files/2019/09/Karya.pdf

 

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: , , , | Σχολιάστε

Κατατακτήριες Εξετάσεις Σχολικού Έτους 2019-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Προκήρυξη θέσεων για Κατατακτήριες Εξετάσεις

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν κενές θέσεις μαθητών και μαθητριών στις τάξεις Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄  και Γ΄Λυκείου και προκηρύσσουμε κατατακτήριες εξετάσεις  που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 8.30 π.μ.  στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας  για το σχολικό έτος 2019-2020.

Η πρόταση του σχολείου μας για τις προσφερόμενες κενές θέσεις έχει ως ακολούθως:

Τάξη Θέσεις
Β΄ Γυμνασίου 3
Γ΄ Γυμνασίου 8
Α΄ Λυκείου 8
Β΄ Λυκείου 2
Γ΄ Λυκείου 4

Η παραπάνω πρόταση αναμένεται να επικυρωθεί από τη Δ.Δ.Ε. Αργολίδας.                                                                                                            
Καλούνται οι κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών, που επιθυμούν την εισαγωγή των παιδιών τους στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας με την παραπάνω διαδικασία, να καταθέσουν σχετική αίτηση στη γραμματεία του σχολείου μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 13:00.

Τα μαθήματα που εξετάζονται στο πλαίσιο των κατατακτηρίων εξετάσεων είναι τα εξής:

  • Για τη Β΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, καθώς και τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο) και προαιρετικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
  • Για τη Γ΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
  • Για την Α΄ τάξη Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
  • Για τη Β΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Ιστορία της Μουσικής, Υποχρεωτικό Ατομικό Όργανο – Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
  • Για  τη  Γ΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Μορφολογία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας και στο τηλέφωνο 2751089277.

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: , , , , , , , | Σχολιάστε

Αγιασμός σχολικού έτους 2019-2020

Ο Αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 9.00’ το πρωί.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πάρουν βιβλία και πρόγραμμα μαθημάτων και θα αποχωρήσουν περίπου στις 11.00’ πμ. με τα λεωφορεία για τους τόπους κατοικίας τους.

Επισήμανση:

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου θα περιμένουν τα λεωφορεία στις στάσεις τους,  μία ώρα αργότερα από την περσινή καθορισμένη ώρα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ Γυμνασίου, καλό είναι να συνοδεύονται από τους γονείς – κηδεμόνες τους.

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: , | Σχολιάστε

80ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» και «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» Σχ. Έτος 2019-2020

80ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά
«Ο ΘΑΛΗΣ» – α΄ φάση και «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» – β΄ φάση – Σχ. Έτος 2019-2020».

Ο  80ος  Πανελλήνιος  Μαθητικός  Διαγωνισμός (Π.Μ.Δ.)  στα  Μαθηματικά,  «Ο ΘΑΛΗΣ», 
διοργανώνεται από την  Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9.00 π.μ.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους/στις μαθητές/-τριες των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας, καθώς και όλων των τάξεων των Λυκείων της χώρας, οι οποίοι και θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2019.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει τρεις (3) ώρες και θα απαρτίζεται μόνο από θέματα πλήρους
ανάπτυξης.
Οι απαντήσεις των μαθητών/-τριών από κάθε εξεταστικό κέντρο θα  αποσταλούν στην
Επιτροπή Διαγωνισμών της Ε.Μ.Ε. στην Αθήνα ή στα κατά τόπους Παραρτήματά της (όπου αυτά υπάρχουν) για βαθμολόγηση. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αποσταλούν στις τοπικές Νομαρχιακές Επιτροπές για βράβευση των μαθητών/-τριών που θα διακριθούν.
Οι μαθητές/-τριες, που θα διακριθούν στον διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ», θα κληθούν να συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που θα διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου 2020.

Στη συνέχεια, οι διακριθέντες/-θείσες στον «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» στις 22 Φεβρουαρίου 2020, προκειμένου να επιλεγεί μέσω του Προκριματικού Διαγωνισμού η Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην 37η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ρουμανία, Μάιος 2020), στην 24η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Ιούνιος 2020) και στην 61η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ρωσία, Ιούλιος 2020).

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: , , , , , , , , , | Σχολιάστε

Επιτυχίες Μουσικού Σχολείου Αργολίδας 2019

Πανελλήνιες 2019

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες,  επιτυχόντες και επιτυχούσες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας και καλή σταδιοδρομία.

Το ποσοστό επιτυχίας  των μαθητών και των μαθητριών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας άγγιξε το 92% σε πανεπιστημιακές σχολές της προτίμησής τους.

Με την επιτυχία τους ανταμείβονται οι κόποι και η αγωνία  μιας ολόκληρης χρονιάς. Συγχαρητήρια!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για πανελλήνιες 2019

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: , , | Σχολιάστε

Οδηγίες για τις εγγραφές περιόδου Σεπτεμβρίου 2019

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 09.00 έως τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 23.59, προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής και ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/-τριών ή τους/τις ίδιους/ίδιες εφόσον είναι ενήλικοι/-ες, σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. 79942/ΓΔ4/21-05-2019 Υ.Α. (Β ́ 2005).

Πατήστε για να ανοίξετε την εγκύκλιο Εγκύκλιος Εγγραφών.

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: , | Σχολιάστε