Επείγουσα Ανακοίνωση

Κακοκαιρία Αντίνοος στην Ελλάδα - Νέο κύμα με ακραία φαινόμενα τα επόμενα 24ωρα | LiFO

Τα σχολεία του Δήμου Άργους- Μυκηνών, άρα και το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου με απόφαση του Δημάρχου λόγω της πρόβλεψης της Ε.Μ.Υ. και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Περισσότερα εδώ

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Σχολιάστε

Κατατακτήριες Εξετάσεις Σχολικού Έτους 2020-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Προκήρυξη θέσεων για Κατατακτήριες Εξετάσεις

Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας  για το σχολικό έτος 2020-2021. Η πρόταση του σχολείου μας για τις προσφερόμενες κενές θέσεις έχει ως ακολούθως:

Τάξη Θέσεις
Β΄ Γυμνασίου 3
Γ΄ Γυμνασίου 8
Α΄ Λυκείου 6
Β΄ Λυκείου 1
Γ΄ Λυκείου 4

 Η παραπάνω πρόταση αναμένεται να επικυρωθεί από τη Δ.Δ.Ε. Αργολίδας                                                                                                             

Καλούνται οι κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών, που επιθυμούν την εισαγωγή των παιδιών τους στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας  με την παραπάνω διαδικασία, να καταθέσουν σχετική αίτηση στη γραμματεία του σχολείου μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας  21 Σεπτεμβρίου 2020  και ώρα 13.00.

Επίσης οι υποψήφιοι μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στις κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στις Β΄, Γ΄ τάξεις Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη Λυκείου να ενημερωθούν έγκαιρα από τη γραμματεία  του σχολείου, για τα μουσικά μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν.  

ΤΗΛ.  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: 2751089277.

Οδηγίες

Τα μαθήματα που εξετάζονται στο πλαίσιο των κατατακτηρίων εξετάσεων είναι τα εξής:

 • Για τη Β΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, καθώς και τα Υποχρεωτικά Ατομικά
 • Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο) και προαιρετικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
 • Για τη Γ΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
 • Για την Α΄ τάξη Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, τα Υπο-
 • χρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
 • Για τη Β΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Ιστορία της Μουσικής, Υποχρεωτικό Ατομικό Όργανο – Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
 • Για τη Γ΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Μορφολογία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

Διαδικασία εξέτασης

Οι εξετάσεις ανά μάθημα διεξάγονται ως εξής:

 • γραπτά, ως προς το θεωρητικό μέρος, και προφορικά, ως προς το πρακτικό μέρος (Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία),
 • γραπτά (Ιστορία της Μουσικής)
 • δι’ ακροάσεως (Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα, Ατομικό Όργανο Επιλογής).
Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: , , , , , , | Σχολιάστε

Ενημέρωση για Covid-19

Ενημέρωση με οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας  προς γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες σχετικά με τη χρήση μάσκας …Λήψη αρχείου

 Λήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 

 

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Σχολιάστε

Η προσπάθεια και η γνώση πάντα επιβραβεύονται!

«Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος»
Friedrich Wilhelm Nietzsche

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας συγχαίρει τους μαθητές και  τις μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ευτυχία στους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι η γνώση είναι δύναμη και η προσπάθεια για την κατάκτησή της πάντα επιβραβεύεται!

Σχολές επιτυχίας

1.  Αστυφυλάκων (Μόνο για πολίτες) – Αστυνομικές Σχολές
2. Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας – Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνας
3. Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού – Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνας
4. Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας – Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας   (2 επιτυχόντες)
5. Φιλολογίας – Πανεπιστήμιο Πατρών
6. Κοινωνικής Εργασίας – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αιγάλεω
7. Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών- ΑΣΠΑΙΤΕ
8. Πολιτικών Μηχανικών- Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
9. Μηχανολόγων Μηχανικών –  Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
10. Μαθηματικών – Πανεπιστήμιο Πατρών
11. Ιατρική- Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
12. Αγροτικής Βιοτεχνολογίας και Οινολογίας- Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (Δράμα)
13. Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
14. Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
15. Ναυτιλιακών Σπουδών- Πανεπιστήμιο Πειραιά 
16. Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών – Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Χίος)
17. Μουσικών Σπουδών – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 
18. Εφαρμοσμένης Πληροφορικής – Πληροφοριακά Συστήματα – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 
   

 

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα, Πανελλήνιες - Επιτυχόντες | Σχολιάστε

Εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές μαθητών/-τριών στα Δημόσια Σχολεία

Εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές μαθητών/-τριών στα Δημόσια Σχολεία για το 2020-21.Λήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: , | Σχολιάστε

Πρόκριση μαθήτριας στην Ολυμπιάδα Γερμανικής Γλώσσας

Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Γ’ τάξης Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, Βασιλική Κατσούρη, για την εξαιρετική της 3η  θέση στην Ολυμπιάδα Γερμανικής Γλώσσας. Αφού η εργασία της (φωτογραφία) προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, κατατάχθηκε στη τρίτη θέση πανελλαδικά ανάμεσα στις 9 νικητήριες εργασίες της 1ης φάσης. Έτσι, η Βασιλική ορίζεται ως αναπληρωματική για τη συμμετοχή της στη Παγκόσμια Ολυμπιάδα, που θα λάβει χώρα στη Δρέσδη της Γερμανίας τον Αύγουστο του 2020.

Η Ολυμπιάδα της Γερμανικής Γλώσσας (Internationale Deutscholympiade – IDO) είναι ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός γερμανικής γλώσσας. Διεξάγεται κάθε 2 χρόνια στη Γερμανία, σε συνδιοργάνωση του Goethe-Institut και της Διεθνούς Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής (Internationaler Deutschlehrerinnen- und Deutschlehrerverband – IDV). Το 2020 η Ολυμπιάδα της Γερμανικής Γλώσσας θα διεξαχθεί από 26 Ιουλίου έως 08 Αυγούστου στην πόλη Δρέσδη. Περισσότεροι από 100 μαθητές και μαθήτριες από όλο τον κόσμο ηλικίας 14-17 ετών, θα συναντηθούν στη Γερμανία για να αναμετρηθούν στην αγαπημένη τους ξένη γλώσσα. Στην Ολυμπιάδα θα συμμετάσχουν δύο μαθητές/τριες από κάθε χώρα, οι οποίοι/ες θα αναδειχθούν σε προκριματικούς γύρους που οργανώνονται σε εθνικό επίπεδο. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα συνοδεύονται από εκπαιδευτικούς από τη χώρα καταγωγής τους. Περισσότερα: https://www.goethe.de/ins/gr/el/spr/unt/wuv/ido.html

 

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα, Βραβεύσεις -Διακρίσεις, Συμμετοχές | Ετικέτες: , , , , | Σχολιάστε

Επείγουσα ανακοίνωση

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/-ΤΡΙΩΝ ΜΑΣ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας κάνουμε γνωστό ότι στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας των σχολείων από τη Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, υπάρχει η δυνατότητα για όσους μαθητές και μαθήτριες, οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα, που μένουν μαζί τους, ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση, προκειμένου να μην προσέλθουν στο σχολείο και να μην προσμετρηθούν οι απουσίες τους. Επίσης σας γνωρίζουμε ότι στο σχολείο ΔΕΝ θα λειτουργήσει η σίτιση και ως εκ τούτου οι μαθητές/-τριες θα πρέπει να προγραμματίσουν από το σπίτι τους το κολατσιό τους.

Σημειώσεις

 1. Ιατρική βεβαίωση απαιτείται ΜΟΝΟ για όσους μαθητές/-τριες ανήκουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ σε ευπαθή ομάδα.
 2. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση από τους γονείς ή κηδεμόνες, στην οποία θα αναφέρεται ότι ο μαθητής/-τρια (ονοματεπώνυμο – τμήμα) διαμένει στο ίδιο σπίτι με άτομο που ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου.
 3. Η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να έχει αποσταλεί στο email του σχολείου έως την Παρασκευή, 15 Μαΐου και ώρα 8.00 π.μ., προκειμένου να  εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.
 4. Το email του σχολείου μας είναι: mail@gym-mous-argol.arg.sch.gr
 5. Παρακάτω επισυνάπτουμε την Υπεύθυνη Δήλωση Ν.1599/1986.                                    ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ -2sel
Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: | Σχολιάστε

“Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία”

Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας συμμετείχε στο χορωδιακό σύνολο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ: “Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία” από το σπίτι.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των 23 Μουσικών Σχολείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό τις μέρες αυτές θα έπαιρναν μέρος στο Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία». Δυστυχώς τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά ένωσαν τις φωνές τους από απόσταση και συνέθεσαν ένα χορωδιακό σύνολο ψάλλοντας το Απολυτίκιο του Πάσχα «Χριστός Ανέστη εκ νεκρών» σε ένα ανεπανάληπτο διαδικτυακό μουσικό «Άγγελμα Ελπίδας» ως κοινή δράση για την 10η Μαΐου.

Η προσπάθειά τους αυτή βιντεοσκοπήθηκε και θα προβληθεί στη θέση της μεγάλης συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί, τη μέρα αυτή, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Συντελεστές της προσπάθειας:

• Διεύθυνση Χορωδίας: Χρήστος Τσιαμούλης
• Παρουσίαση: Αλέξης Κωστάλας
• Συντονισμός / Επιμέλεια: Ιωάννης Κακάρας, Χρυσοβαλάντης Ιωαννίδης
• Μοντάζ: Βασίλειος Σόλας
• Μίξη ήχου: Τάσος Καραπαπάζογλου
• Σχεδιασμός Οπτικής Επικοινωνίας Εκδηλώσεων: Θώμη Δ. Αγγέλου

Συμμετέχουν:

• Μουσικό Σχολείο Αγρινίου
• Μουσικό Σχολείο Αθήνας
• Μουσικό Σχολείο Αργολίδας
• Μουσικό Σχολείο Άρτας
• Μουσικό Σχολείο Δράμας
• Μουσικό Σχολείο Καβάλας
• Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας
• Μουσικό Σχολείο Καστοριάς
• Μουσικό Σχολείο Λευκάδας
• Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας
• Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

Υποστήριξη

• Δήμος Καβάλας
• Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου
• Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια»
• Μουσικό Σχολείο Καβάλας

Πηγή: https://www.kavala-portal.gr/

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα, Συμμετοχές, Συνεργασίες | Ετικέτες: , , , , | Σχολιάστε

Εισαγωγή μαθητών/-τριών στα Μουσικά σχολεία για το έτος 2020-2021

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών/-τριών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2020-2021

Εγκύκλιος: 50942_ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Μουσικά_Σχολεία 2020 -Αίτηση

Οδηγίες σχετικά με τις εγγραφές των μαθητών στα Μουσικά Σχολεία:

Λαμβάνοντας υπόψη την με αρ. πρωτ. 58167/Δ2/13-04-2018 Υ.Α. «Λειτουργία Μουσικών Σχολείων» (Β΄ 1371), Διόρθωση σφάλματος ΦΕΚ Β’ 1574/08-05-2018, σας ενημερώνουμε ότι στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων (Γυμνασίων) εγγράφονται μαθητές/-τριες απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν σε εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων (Γυμνασίων).

Για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021, οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών/-τριών από τις 4 Μαΐου έως τις 29 Μαΐου 2020 και ώρα 14:00 υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μόνο στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους (σύμφωνα με τα συνημμένα).

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) στο Μουσικό Σχολείο την αίτηση και τα ανωτέρω σχετικά συνημμένα. Για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας στο e-mail: mail@gym-mous-argol.arg.sch.gr

Οι Διευθυντές των Μουσικών Σχολείων, αφού ελέγξουν την ορθότητα των δικαιολογητικών, θα πρωτοκολλήσουν την αίτηση και θα αποστείλουν στους αιτούντες τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες θα απευθύνονται τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας στο τηλέφωνο: 27510 89277.

Οι Διευθυντές των Μουσικών Σχολείων θα αποστείλουν μετά τη λήξη της διαδικασίας ηλεκτρονικής αποστολής αιτήσεων των γονέων – κηδεμόνων, στις 29 Μαΐου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση spoudonde@minedu.gov.gr, τον συνολικό αριθμό των πρωτοκολλημένων αιτήσεων που κατατέθηκαν στο σχολείο τους.

Για τον καθορισμό των ημερομηνιών των εξετάσεων θα γίνει εγκαίρως ενημέρωση με νέο έγγραφο.

Για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

e-mail: mail@gym-mous-argol.arg.sch.gr

τηλέφωνο: 27510 89277.

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα | Ετικέτες: , , , , | Σχολιάστε

Υποβολή αίτησης – δήλωσης για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις 2020

Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ  ‘Η ΕΠΑΛ  έτους 2020.

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 – ΠΔΕ Κρήτης

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Φέτος, λόγω των έκτακτων συνθηκών, διαφοροποιείται η υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης (Α-Δ) για τη συμμετοχή των υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020.  Η διαδικασία θα γίνει ηλεκτρονικά, εξ αποστάσεως και με απλά βήματα. Η Αίτηση – Δήλωση αποστέλλεται με mail από τους υποψηφίους στο Λύκειό τους και καταχωρίζεται ηλεκτρονικά στα Λύκεια. 

Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από την Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 για όλους τους υποψηφίουςπου επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία πρέπει να τηρηθεί από όλους τους υποψηφίους.

Τα στοιχεία του σχολείου μας είναι τα εξής:

ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΟΣΥΜΝΗ – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2751089277 ( πρωινές ώρες)

E- MAIL: mail@gym-mous-argol.arg.sch.gr

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις- Νέα, Πανελλήνιες - Επιτυχόντες | Ετικέτες: , , | Σχολιάστε