Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Κάτω από ειδικές συνθήκες, με μέτρα προστασίας, αλλά με τον ίδιο αμείωτο ενθουσιασμό γιορτάσαμε σήμερα την επέτειο της Εθνικής μας εορτής με ξεχωριστές γιορτές ανά τμήμα από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς.

 

Επιδόθηκαν τα αριστεία και τα βραβεία στους μαθητές και στις μαθήτριες που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2019-2020 καθώς και η σημαία στη Σημαιοφόρο και στους παραστάτες, παρουσία εκπροσώπων των μαθητικών συμβουλίων.

 

 

Χρόνια πολλά!!!!!!

Σχολικός περίπατος με μέτρα προστασίας

Σημαντικό κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι οι περίπατοι και οι διδακτικές επισκέψεις.  Φυσικά η πραγματοποίησή τους γίνεται δύσκολη με τα νέα μέτρα προστασίας.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας – μετά από συζήτηση – ικανοποιώντας το αίτημα του 15μελούς συμβουλίου των παιδιών μας πραγματοποίησε σχολικό περίπατο κατά το μήνα Οκτώβριο στις 14/10/2020 ως εξής:

  • Με μάσκες για εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες
  • Σε διαφορετικά μέρη για κάθε τάξη και τμήμα (Παραλία Καβουρίου – Λίμνη Βουλιαγμένης – Ακτή Βουλιαγμένης)
  • Με ξεχωριστή αναχώρηση του κάθε τμήματος από το σχολείο με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών
  • Με αυξημένη επιτήρηση των μαθητών/τριών μας
  • Με τήρηση των μέτρων που ίσχυαν για τα καταστήματα, όπου κάθισαν, οι εκπαιδευτικοί ή οι μαθητές/τριες

Όσο και αν αυτός ο περίπατος δεν έμοιαζε καθόλου με τους προηγούμενους, όλοι γύρισαν ικανοποιημένοι και αναζωογονημένοι.

Το ξεχωριστό περιβάλλον της Βουλιαγμένης, ο εξαιρετικός καιρός  και ο μικρός αριθμός του συνόλου των μαθητών του σχολείου μας μας προσέφερε αυτήν τη δυνατότητα.

Η κατάσταση στο μέλλον θα επαναξιολογηθεί και θα παρθούν οι πιο ασφαλείς αποφάσεις για παιδιά και εκπαιδευτικούς.

 

Απονομή αριστείων – βραβείων στους απόφοιτους 2019-2020

Αγαπημένοι μας απόφοιτοι,

παιδιά μας,

τα αριστεία και τα βραβεία σας θα απονεμηθούν λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών μέτρων ως εξής:
Γ1 την Πέμπτη 29/10 στις 10 -11 το πρωί

σε εξωτερικό χώρο από τη διευθύντρια

Γ2 την Παρασκευή 30/10 στις 10 – 11 το πρωί

σε εξωτερικό χώρο από τη διευθύντρια

Παράκληση: προσέλθετε σταδιακά χωρίς άλλη συνοδεία.

Δωρεά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας

Είναι μεγάλη χαρά και ευτυχία να υπάρχουν σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων που στηρίζουν και βοηθούν το έργο των εκπαιδευτικών κάτω από όλες τις συνθήκες. Εύκολες και δύσκολες!!

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας προσέφερε σε όλους μας – μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων και εκπαιδευτικούς – μάσκες πολλών χρήσεων οι οποίες έχουν τυπωμένο το σήμα και το όνομα του σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και την πρόεδρο του Συλλόγου μας  για το καλαίσθητο, αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμο δώρο, καθώς διευκολύνεται η εργασία μας σε αυτούς τους απαιτητικούς καιρούς.

 

 

Γήπεδο βόλεϊ και εξωτερικός χώρος του σχολείου μας

Ευχαριστούμε θερμά την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας για τη γρήγορη  ολοκλήρωση του έργου του γηπέδου βόλεϊ στο προαύλιο του σχολείου μας!!!! Ήταν ένα πάγιο αίτημα εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών και είμαστε χαρούμενοι που τα παιδιά μας το απολαμβάνουν κατά την ώρα του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.  Επιπλέον αναδείχθηκε ο εξαιρετικής ομορφιάς περιβάλλων χώρος του σχολικού μας χώρ ου.

.

Είναι γεγονός πως όλες οι υπηρεσίες του Δήμου μας στέκονται αρωγοί, αλλά και πρωτεργάτες στη βελτίωση των σχολικών χώρων.  Αυτό προκύπτει από την άριστη συνεργασία τους με τους εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των σχολείων.

Καλή πρόοδο σε όλους!!!!!!