Άρθρα σχετικά με Ιανουάριος, 2020

Επιτυχία του ΓΕΛ Πολυγύρου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών “Θαλής”

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο 80ος Πανελλήνιο Διαγωνισμός στα Μαθηματικά “ΘΑΛΗΣ” στον οποίο συμμετείχαν 15 μαθητές του σχολείου μας με την φροντίδα των μαθηματικών του σχολείου κ. Κυράστας Τσελεκούνη και κ. Χρήστου Καρκάνη. Μεταξύ αυτών διακρίθηκαν και συνεχίζουν  στη 2η φάση του Διαγωνισμού “ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”,  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη, οι μαθήτριες της Α Λυκείου:

  1. Παντάλη Ελευθερία του Γεωργίου
  2. Πετρίδου Άννα του Αργυρίου

Ο Σύλλογος διδασκόντων και οι συμμαθητές τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Επιτυχία του ΓΕΛ Πολυγύρου στο διαγωνισμό EUROSCOLA

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του  ΓΕΛ Πολυγύρου  συγχαίρουμε θερμά τη μαθήτρια του Σχολείου μας Ζήση Κυριακή  του Δημητρίου, Β΄ Τάξης  η οποία διακρίθηκε στο Διαγωνισμό του Προγράμματος Euroscola για το σχολικό έτος 2019-2020. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές από όλα τα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας και επιτυχόντες στο διαγωνισμό είναι 24 μαθητές.

 Η μαθήτρια μας θα μεταβεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο στις 5 Μαρτίου 2020, για να συμμετάσχει με άλλους μαθητές από τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Ημερίδα, όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν το χώρο και τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να εκφράσουν τις προσδοκίες και τις απόψεις τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την αποστολή των επιτυχόντων μαθητών θα συνοδεύσει η καθηγήτρια γαλλικών του Σχολείου μας κ. Χριστίνα Χατζηπαντελή.

 Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Πολυγύρου

 Δήμητρα Ρηγοπούλου