Οκτ 14
04

Το ταινιάκι του Σαββάτου

Κάτω από (video gallery, Σχ. έτος 2014-2015, Ταινίες) από στις 04-10-2014

“Ο καθένας σε κάποια στιγμή στη ζωή του έχει αισθανθεί απομονωμένος και έχει αποκλειστεί από την ομάδα συνομηλίκων του.”Christine Kezelos

ZERO, μια πολυβραβευμένη σουρεαλιστική ταινία μικρού μήκους, με πρωταγωνιστή ένα μικρό, καταπιεσμένο μηδέν. Ο ZERO είναι γεννημένος σε έναν κόσμο αριθμών. Σε έναν κόσμο όπου κρίνει τους πάντες από το νούμερό τους και  αντιμετωπίζει συνεχώς προκατάληψη και απόρριψη. Ώσπου μια μέρα, μια τυχαία συνάντηση αλλάζει τη ζωή του για πάντα: συναντά μια γυναίκα μηδέν. Μαζί αποδεικνύουν ότι με αποφασιστικότητα, θάρρος και αγάπη, το τίποτα μπορεί να είναι πραγματικά κάτι. Μια ταινία που θίγει το θέμα του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, μέσα από τη δύναμη των κινούμενων σχεδίων.

ZERO- πίσω από τα παρασκήνια
Η σύλληψη της ιδέας, η σκιτσογράφηση και η υλοποίηση αυτής!
Η ταινία ZERO δημιουργήθηκε το 2010 και έχει αποσπάσει πολλά διεθνή βραβεία. Η ιδέα, το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον CHRISTOPHER KEZELOS. Η παραγωγή είναι της CHRISTINE KEZELOS.

Έχει παρουσιαστεί σε 50 φεστιβάλ και έχει κερδίσει 15 βραβεία συμπεριλαμβανομένου του βραβείου “Best Animation” στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Los Angeles και στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών του Rhode Island. Έχει μεταφραστεί σε 34 γλώσσες.

Αναδημοσίευση απ’ το: 

http://pappanna.wordpress.com/



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *