Μαΐ 13
19

Βackstage απο την προετοιμασία για την εκδήλωση στο Κ.Α.Μ.

Κάτω από (Ημερολόγιο, Σχ. έτος 2012-2013) από στις 19-05-2013

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Στις 24 Απριλίου θα γίνει μια εκδήλωση για να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας και σήμερα έπρεπε να συγκεντρώσουμε τις ιδέες μας για το τι θα παρουσιάσουμε.

DSC_0179 (2)

Τελικά σκεφτήκαμε να εστιάσουμε στο βιβλίο μας και να ετοιμάσουμε μια μικρή παράσταση που θα αναφέρεται περισσότερο στην ζωή του θείου Πέτρου. Στην συνέχεια θα παρουσιάζαμε διάφορα περίεργα και πρωτότυπα στυλ φωτογραφιών που θα παρουσιαστούν μέσω slideshow. Αλλά όλα αυτά δυσκολευτήκαμε να τα σκεφτούμε. Έτσι αποφασίσαμε για την επόμενη φορά να το ξαναψάξουμε το θέμα πιο σοβαρά.

 

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

            Ανανεώσαμε τις ιδέες μας και καταλήξαμε για την παρουσίαση μας. Κατόπιν η ομάδα κάποιων συμμαθητριών μας οργάνωσε το θεατρικό κομμάτι και σήμερα το μελετήσαμε όλοι μαζί βγάλαμε τους «ηθοποιούς», τις ατάκες, τις σκηνές και ότι άλλο ήταν σημαντικό για το θεατρικό. Αργότερα είπαμε να ασχοληθούμε με την φωτογράφιση. Όμως επειδή οι περισσότεροι είχαμε ξεχάσει πως είχαμε σήμερα φωτογράφιση ο καθηγητής μας δεν είχε πολλούς εθελοντές παρά μόνο στο τέλος που βγήκαμε ομαδικώς. Έτσι ο κύριος  με τρία παιδιά που δέχτηκαν τράβηξαν δοκιμαστικές φωτογραφίες. Αναρωτιέμαι, τι μας περιμένει για την επόμενη φορά! Υπομονή!!!

 

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

            Σήμερα δεν ήμασταν αρκετά παιδιά αλλά οι καθηγητές είχαν ετοιμάσει και τις ατάκες και τους διαλόγους  έτσι λοιπόν τις μελετήσαμε. Κατόπιν συζητήσαμε για το τι θα χρειαστούμε για το στήσιμο του σκηνικού και για το τι θα φοράνε τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο θεατρικό. Δουλέψαμε λίγο την εισαγωγή ξανασυζητήσαμε για το πρόγραμμά μας τι θα παρουσιάσουμε και με ποια σειρά.

DSC_0048

Στο τέλος κατεβήκαμε ξανά στο προαύλιο του σχολείου μας και βγάλαμε αυτή τη φορά τις ατομικές μας φωτογραφίες.

 

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

             Όλα είναι έτοιμα και σήμερα εκτός από την τελευταία μας πρόβα είναι και η τελευταία μας μέρα στην Λέσχη. Ξεκινήσαμε τις πρόβες μας και τα πήγαμε αρκετά καλά.

DSC_0062

Έτσι οι καθηγητές μας για να μας ξεκουράσουν μας έδειξαν το βίντεο που είχαν ετοιμάσει για την εκδήλωση που θα κάναμε οι τρείς λέσχες.  Οι καθηγητές μας είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά  που μας συγκίνησε όλους λίγο πολύ. Συνεχίσαμε τις πρόβες μας, μιλήσαμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες δηλαδή την ενδυμασία, τα αντικείμενα και την ώρα που θα συναντιόμασταν στον χώρο της εκδήλωσης. Τώρα μόνο μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη για να τα δώσουμε όλα!!! (Δείτε το αποτέλεσμα)

Συντάκτρια: Φιλιππίνα ΦάμαΑφήστε μια απάντηση